Taberele de invatare, un context pentru succesul copilului tau

/ / Modificat: 2013-03-29
Taberele de invatare, un context pentru succesul copilului tau

Cu cat poti controla sau crea mai multi factori care creeaza un context, cu atat mai bine poti contura contextul respectiv. Tabara este un context in care copiii sa se simta bine, sa aiba amintiri placute, care sa le consolideze o personalitate puternica si functionala pentru anii ce vin.

Traim intr-o lume in care realitatea sociala este mai importanta decat orice. Modul in care copiii comunica si invata joaca un rol crucial in dezvoltarea lor. Taberele Infospeed sunt astfel concepute incat sa le ofere copiilor un mediu social pozitiv, in care copiii sa invete mecanisme si abilitati puternice ce le completeaza si le contureaza personalitatea.

Antrenamentele pregatite sunt alese prin prisma unei experiente de 62 de ani ai echipei de experti, profesori si psihologi de elita din Romania. Acestea exerseaza toate cele 3 structuri umane:

  • Fizic – gimnastica de dimineata, de seara, excursiile si jocurile;
  • Mental – trainigurile si aplicatiile;
  • Sufletesc – jocuri, filme, petreceri, karaoke.

In cadrul taberelor se leaga prietenii, copiii modeleaza multe obiceiuri si abilitati de la alti copiii si traineri. De aceea toti copiii care isi doresc sa participe sunt atent testati inainte.

Editia a XIX-a a Taberelor Infospeed debuteaza in acest an pe 7 aprilie. Prima tabara, care va avea loc in perioada 7-12 aprilie, va reuni elevi din clasele a II-a – a VII-a.  Aceasta va fi organizata la Pensiunea Dumbrava Minunata, din Bran, intr-o zona linistita, ce ofera cadrul perfect de imersiune in natura. Copiii vor fi impartiti in trei grupe, in functie de grupa de varsta si nivelul de invatare al fiecaruia. Parintii vor putea urmari zilnic activitatea copiilor, pe contul de Facebook al Asociatiei, unde vor fi postate fotografii din tabara.

"Din experienta noastra, copiii integreaza foarte repede tehnicile si informatiile din tabara si le folosesc la scoala si in viata de zi cu zi. Parintii sunt uimiti sa constate ca acestia revin acasa mai siguri pe ei si cu abilitati de interactiune si adaptare la mediu evident imbunatatite!", arata Alexandru Bordea, trainerul coordonator al proiectului.

Asociatia Infospeed organizeaza tabere de invatare de 4 ani, iar antrenamentul pe care participantii il primesc in timpul acestora are rezultate foarte bune evidente imediat si cu impact pe termen lung.

Te asteptam sa il inscrii pe cel mic in Tabara InfoSpeed la telefon 0724577300 (Alexandru Bordea) sau pe mail: office@infospeed.ro.

Despre Asociatia Infospeed

Lansat in anul 2002, InfoSPEED este cel mai important program din domeniul educatiei permanente si al dezvoltarii abilitatilor de invatare si procesare a informatiei. Acesta are ca obiective invatarea centrata pe om si dezvoltarea abilitatilor sale pe viata.

InfoSPEED este un program recunoscut de Programul National al Educatiei de Excelenta, lansat de Consortiul EDUGATE, ce faciliteaza accesul tinerilor si adultilor la educatia de excelenta pe tot parcursul vietii - un program national de imbunatatire a educatiei din Romania la care au aderat si continua sa adere organizatii si institutii, scoli si specialisti in educatie.

Pentru mai multe detalii, va asteptam pe www.infospeed.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Invatare copii Tabara copii Beneficii tabara copii

Articole recomandate

Citeste si despre