• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
63 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
neurologice
; postraumatice

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu

Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii "Dr. Nicolae Robanescu" este prima sectie de recuperare functionala a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii din Romania.

Misiunea Centrului este de a oferi ingrijiri de sanatate personalizate, care sa rezolve patologia copiilor cu deficiente...

Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii "Dr. Nicolae Robanescu" este prima sectie de recuperare functionala a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii din Romania.

Misiunea Centrului este de a oferi ingrijiri de sanatate personalizate, care sa rezolve patologia copiilor cu deficiente neuro si locomotorii în cel mai bun si eficient mod posibil si totodata de a promova dezvoltarea cercetarii stiintifice de profil în domeniul recuperarii copilului, avand la baza o bogata traditie recunoscuta national si un personal de inalta tinuta.

centrul dispune de toate posibilitatile terapeutice la un loc:
- kinetoterapie;
- electroterapie;
- ergoterapie;
- psihologie-comunicare(gradinita)-socializare

- paralizii cerebrale cu expresie diversa de infirmitate motorie cerebrala: hemi-, para-, tetrapareza;
- malformatii congenitale: picior stramb, displazii de sold;
- sechele dupa traumatisme cranio – cerebrale (TCC) casnice, rutiere etc;
- neuropatii senzitivo–motorii;
- paralizii periferice: paralizii de plex brahial, radiculopatii, sectiuni traumatice;
- neuropatii metabolice, de inclavare;
- boli neuromusculare: artrogripoza, distrofii musculare progresive, amiotrofii spinale tip I, II, III

pentru Dr. Padure:
021.460.42.60 / int. 304;
021.460.02.32 / int. 14;
0788.413.310;

pentru Dr. Mares:
021.460.42.60 / int. 272;
0788.413.172;

pentru Dr. Axente:
021.460.02.32

Dr. Liliana Padure - medic primar recuperare copii, competenta in neurofiziologie si management sanitar; doctor in stiinte medicale;

Dr. Lucia Liana Mares - specializari in balneologie, medicina fizica, recuperare medicala

Opinii utilizatori

Pentru doamna dr. Axente
De Claudia pe 22 Septembrie 2010

Un medic de nota 10!

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De Clau pe 22 Septembrie 2010

Sunt foarte multumita de competenta celor de acolo si mai ales sufletismul de care dau dovada.

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De R. ionescu pe 13 Septembrie 2010

Avem mai mult de trei ani in centrul de recuperare Robanescu, Maria a crescut practic aici, multumesc inca o data doamnei doctor Padure si celor care au lucrat cu ea cu atata profesionalism Lucian, Dana si Dna Dorina. Suntem bine si va imbratisam. Rodica si Bela.

Pentru Gina
De Dana pe 10 Iunie 2010

Tare mult as dori sa vorbesc cu tine, sa te intreb mai multe, asta daca tu ai vrea, si eu am un baietel cu acelasi dioagnostic, are 1,4 ani.

Tarif
De Flory pe 25 Mai 2010

Cat costa o sedinta de kinetoterapie daca stie cineva va rog sa-mi spuneti.

Informatii
De Ginabetty26 pe 18 Mai 2010

buna ziua, cui pot sa ma adresez si eu caut un kineto pentru fetita mea in varsta de 10 ani. Are gradul unu de handicap si sufera de tretrapareza spastica si agenezie de corp calos. Detali despre fetita gangure rosteste cateva cuvinte, sta in fundulet face pasi, tinuta de mana se intoarce pe o parte pe alta, se joaca cu jucari. Va multumesc astept si eu un raspuns sper ca cineva vrea sa ma ajute atat pe mine cat si pe fetita mea. Date de contact ginabetty26 id.

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De Cami pe 25 Aprilie 2010

La ce medic sunteti?

Dr. Axente
De Cami pe 25 Aprilie 2010

De aproape un an si doua luni vin la recuperari cu fetita mea, in varsta de un an si patru luni si sunt foarte multumita e doamna dr. Axente. Este un dr. foarte bun si foarte sufletista, sa ii dea Dumnezeu sanatate.

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De Miha pe 27 Ianuarie 2010

Ce a avut copilasul dv.?

Centrul de Recuperare pentru copii Dr. Nicolae Robanescu
De Cami pe 15 Ianuarie 2010

Nu este medicul meu, dar este foarte buna si generoasa. Nu am mai intalnit asa medic.

Contact Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu

Adresa

Dumitru Minca, 40 , Bucuresti, Sectorul 4

Reper in pavilionul spitalului M. S. Curie
Site www.recuperarecopii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.