• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
63 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
neurologice
; postraumatice

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu

Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii "Dr. Nicolae Robanescu" este prima sectie de recuperare functionala a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii din Romania.

Misiunea Centrului este de a oferi ingrijiri de sanatate personalizate, care sa rezolve patologia copiilor cu deficiente...

Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii "Dr. Nicolae Robanescu" este prima sectie de recuperare functionala a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii din Romania.

Misiunea Centrului este de a oferi ingrijiri de sanatate personalizate, care sa rezolve patologia copiilor cu deficiente neuro si locomotorii în cel mai bun si eficient mod posibil si totodata de a promova dezvoltarea cercetarii stiintifice de profil în domeniul recuperarii copilului, avand la baza o bogata traditie recunoscuta national si un personal de inalta tinuta.

centrul dispune de toate posibilitatile terapeutice la un loc:
- kinetoterapie;
- electroterapie;
- ergoterapie;
- psihologie-comunicare(gradinita)-socializare

- paralizii cerebrale cu expresie diversa de infirmitate motorie cerebrala: hemi-, para-, tetrapareza;
- malformatii congenitale: picior stramb, displazii de sold;
- sechele dupa traumatisme cranio – cerebrale (TCC) casnice, rutiere etc;
- neuropatii senzitivo–motorii;
- paralizii periferice: paralizii de plex brahial, radiculopatii, sectiuni traumatice;
- neuropatii metabolice, de inclavare;
- boli neuromusculare: artrogripoza, distrofii musculare progresive, amiotrofii spinale tip I, II, III

pentru Dr. Padure:
021.460.42.60 / int. 304;
021.460.02.32 / int. 14;
0788.413.310;

pentru Dr. Mares:
021.460.42.60 / int. 272;
0788.413.172;

pentru Dr. Axente:
021.460.02.32

Dr. Liliana Padure - medic primar recuperare copii, competenta in neurofiziologie si management sanitar; doctor in stiinte medicale;

Dr. Lucia Liana Mares - specializari in balneologie, medicina fizica, recuperare medicala

Opinii utilizatori

Rusine
De Adrian rusu pe 29 Noiembrie 2015

Rusine Liliana Padure o mizerie de om!

bataie de joc
De Adriana olteanu pe 29 Noiembrie 2015

o institutie mai rar intalnita in ziua de azi,lipsa de professionalism si coruptia este la ordinea zilei,nu dai bani nu esti luat in seama,o bataie de joc,dna dr padure are mari problem cu nervii ea este genu de persoana care aduce problemele de acasa la serviciu si isi varsa nervii pe niste oamneni si copii nevinovati,de evitat aceasta institutie...extrem de dezamagita

Informatii
De Irina pe 21 Noiembrie 2015

Buna ziua,eu luni pe data de 23 noiembrie trebui sa ma duc la internare la acest institut cu un bebe de 6 luni cu o usoara spasticitate a picioqrelor,as dori sa stiu mai multe de conditiile de acolo si despre personal,mentionez ca merg la doamna doctor bejan. Si vin din ploiesti.

SCARBIT
De Gogu pe 20 Noiembrie 2015

totul se face pe spagaaa .stai cu orele pe la usa daca nu cotizezi.singurii care fac treaba sunt kinetoterapeutii .

am postat si eu ceva...de ce nu apare? mai incercam ...
De Florin pe 19 Noiembrie 2015

Sotia mea a fost internata la acest centru la distinsa doamna Padure.Dupa ce a fost consultat copilul meu care are tetrapareza spastica i -sa recomandat imediat orteze si corset (care sa fac in acel centru).Mentionez ca sotia mea merge si in alte centre din tara care ...nu au recomandat asa ceva.
Doamna doctor vorbeste foarte urat cu parintii copiilor si se poarta ca o sefa de trib. Inacalca cele mai elementare reguli de bun simt si ingradeste accesul la tot ce inseamna informatie,prin propriile reguli.Nu ai voie tableta,nu ai voie televizor decat daca platesti ba mai mult...apartinatorul ,cel care are aceleasi drepturi cu copilul cu handicap (a se vedea 448 /2006 ) trebuie sa plateasca conditiile de hotel spune dansa.Mancarea este foarte rea si in cantitate mica si mai ales nepotrivita copiilor .Cazul fiului meu...a primit cartof fiert cu ceapa si bulion si supa strecurata cu un cartof. Daca vrei sa prepari un mar cu biscuite trebuie sa lasi copilul sa planga(recomanda doamna doctor-"lasa-l sa urle jumatate de ora ca nu are nimic") si sa urci la sala de mese pt a mixa cu blenderul personal. Televizorul este inchis iar daca vrei sa vezi ceva ,tu ca insotitor,sau copilul...ma refer la desene animate trebuie sa platesti intre 10 si 15 ron functie de cat timp poti aloca vizionarii. Sa nu spun ca in grila tv sunt doar doua canale dedicate copiilor..desene animate si culmea 5 dedicate adultilor a se intrelege programe xxx...cine nu crede sa ma contacteze si ofer poze in acest sens.
La insistenta mea sotia cerut sa plece acasa...
Doamna doctor i-a pus sub nas sotiei o foaie de hartie prin care sotia mea cerea sa plece fara a beneficia de externare,urmand ca peste o saptamana sa primeasca externarea ...atunci cand ar fi facuta de drept...asta pentru a se incasa contravaloarea serviciilor pe toata perioada.Cand a fost refuzata s-a facut o noua oferta in care se stipula ca pleaca doar sotia mea si fiul meu ramane pana la sfarsitul perioadei...stau si ma gandesc ce vrea aceasta doamna doctor...sa spuna ca mama si-a abandonat copilul? nu inteleg...
Sper sa citeasca toata lumea si cineva se se autosesizee si sa faca ceva in acest sens...
Noi vom ocoli acest centru ...cel putin o perioada...chiar daca este benefic fiului meu.

fffff urat
De Irina pe 06 Octombrie 2015

Da este adevarat dna padure este o dictatoare mai ceva ca ceausescu.cum intri in cabinet se uita sa vada daca copilul are ghetute facute la ei,intreaba daca are orteze,corset....daca nu are iti face pe loc trimitere.da este adevarat ca sta cu ochii pe portofel,daca nu bagi nimic la programari te primeste f rar,nu iti spune ce este de facut,pt ca nu merge copilul nu are locuri decat de 4 ori pe an.daca bagi banuti atunci totul e posibil.

am fost acolo
De Dumitru pe 17 Septembrie 2015

Da sunt dezamagit.acolo se intampla multe nereguli ca peste tot,dar acolo cineva ne incorseteaza chiar daca nu avem nevoie,acolo ne simtim umiliti,certati ca la scoala,acolo daca nu deschizi buzunarul nu deschizi nici o usa,acolo am fost dezamagit si umilit pt ca am un copil cu probleme.daca nu bag mana in buzunar nu primesc nici o informatie utila pentru a-mi ajuta copilul.acest centru mi-a fost recomandat de o persoana care a hotarat sa nu mai vina in acest centru,trebuia sa inteleg multe.
pacat pt ca sunt si oameni corecti acolo.

regret ca am fost acolo.
De Geanina pe 08 Septembrie 2015

Buna ziua,am fost la centru acum ceva vreme si nu ma mai duc.Conditiile sunt ok dar am avut nesansa sa pic la un kinetoterapeut care intarzia in fiecare zi,la ora 12.30 incepea programul,venea la 12.40,apoi vorbea mult cu colegii,se plimba dupa apa,cafea,vb si la tel.din pacat de muncit nu prea muncea,am crezut ca este o zi proasta dar din pacate in fiecare zi am patit la fel.In fiecare zi mi-a facut observatie ca nu ma ocup de copil,nu fac gimnastica cu el si ca este un copil care nu se va recupera niciodata.Aceasta dna trebuie sa descurajeze mamele?Pt ce vine dna la servici?
va multumesc si va doresc numai bine.

Parere
De Mama de bebelina pe 16 Iulie 2015

Am fost si eu la dr. Liliana Padure. Dar nu am sa mai calc in acest centru niciodata. Totul se face la repezeala. Dupa ce ca astepti pe hol cu bebelusul, in curent, mai vine si femeia de servici si matura chiar in nasul bebelusului. Dar trecend peste asta controlul a fost o experienta traumatizanta si pentru bebe si pt mine. Doamna doctor a venit a luat-o la un control rapid pe fetita mea, si bineinteles ca aceasta a inceput sa planga. Doctorita mi-a atras atentia ca dc nu imi cert copilul ca sa se opreasca din plans (fetita mea are 1 an si cateva luni, daca se sperie plange ca altfel nu are cum sa se exprime). In timpul controlului a bolborasit cateva chestii pe care asistenta le-a notat, dar eu nu am primit nici o foaie cu acele constatari. Intre timp a intrat o doamna in cabinet si doctorita a inceput sa vb cu ea, eu asteptam politicos sa termine ca sa ii pun cateva intrebari, dar asistenta mi-a zis ca nu mai este timp ca doctorita mai are ci alti pacienti de vazut si m-a poftit afara. Afara mi s-a spus sa revin in alta zi ca sa ma ia in evidenta la kineto si sa imi faca programare cand au disponibilitate, iar eu am intrebat dar nu pot verifica disponibilitatea acum daca tot sunt aici, raspunsul nu.

comunisti
De Ana pe 06 Iunie 2015

Aveti mare dreptate stimata doamna, eu va spun din experienta ca petitiile pe care le-am facut au ramas fara raspuns, se pare ca dr Padure are pile cam peste tot ca este "ciubucara"si stie sa se descurce! Incercati la Ministerul Sanatatii la dl Banicioiu sau la presedintele tarii. Pentru binele copiilor nostrii merita sa luptam, avem drepturi si trebuie sa fim respectati nu umiliti de unii doctori dictatori din spitalele de stat. Rusine medicilor din spitalul de recuperare Robanescu!

Contact Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu

Adresa

Dumitru Minca, 40 , Bucuresti, Sectorul 4

Reper in pavilionul spitalului M. S. Curie
Site www.recuperarecopii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.