• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
63 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
neurologice
; postraumatice

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu

Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii "Dr. Nicolae Robanescu" este prima sectie de recuperare functionala a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii din Romania.

Misiunea Centrului este de a oferi ingrijiri de sanatate personalizate, care sa rezolve patologia copiilor cu deficiente...

Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii "Dr. Nicolae Robanescu" este prima sectie de recuperare functionala a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii din Romania.

Misiunea Centrului este de a oferi ingrijiri de sanatate personalizate, care sa rezolve patologia copiilor cu deficiente neuro si locomotorii în cel mai bun si eficient mod posibil si totodata de a promova dezvoltarea cercetarii stiintifice de profil în domeniul recuperarii copilului, avand la baza o bogata traditie recunoscuta national si un personal de inalta tinuta.

centrul dispune de toate posibilitatile terapeutice la un loc:
- kinetoterapie;
- electroterapie;
- ergoterapie;
- psihologie-comunicare(gradinita)-socializare

- paralizii cerebrale cu expresie diversa de infirmitate motorie cerebrala: hemi-, para-, tetrapareza;
- malformatii congenitale: picior stramb, displazii de sold;
- sechele dupa traumatisme cranio – cerebrale (TCC) casnice, rutiere etc;
- neuropatii senzitivo–motorii;
- paralizii periferice: paralizii de plex brahial, radiculopatii, sectiuni traumatice;
- neuropatii metabolice, de inclavare;
- boli neuromusculare: artrogripoza, distrofii musculare progresive, amiotrofii spinale tip I, II, III

pentru Dr. Padure:
021.460.42.60 / int. 304;
021.460.02.32 / int. 14;
0788.413.310;

pentru Dr. Mares:
021.460.42.60 / int. 272;
0788.413.172;

pentru Dr. Axente:
021.460.02.32

Dr. Liliana Padure - medic primar recuperare copii, competenta in neurofiziologie si management sanitar; doctor in stiinte medicale;

Dr. Lucia Liana Mares - specializari in balneologie, medicina fizica, recuperare medicala

Opinii utilizatori

Parere
De Alina pe 19 Mai 2015

Eu sunt foarte indignata de ce se petrece in acest centru. Sunt multumita de anumiti kinetoterapeuti dar restul personalului si cerintele centrului lasa de dorit. Tinand cont ca fara bani in Bucuresti nu sunt foarte multe variante de a face kinetoterapie pentru copii si bebelusi este inadmisibil ca si aici sa faci doar in conditiile absurde impuse de manager(Padure) si subordonatii ei. Dau exemple de cateva situatii personale:
-Programari si sedinte de kineto pot face doar odata la 3 luni si atunci cu mari rugaminti.(cu bani ca se poate face si asa imediat gasesc locuri)
-Nu ai voie sa precizezi ca faci si in alte parti ca imediat esti mustrat si scazi in ochii lor
- Ghetute orteze te obliga sa faci la ei desi nu au cele mai bune variante
- Dar ce a pus capac (acum) Mi s-a impus sa fac toxina fetitei de 2 ani(hemipareza usoara) ca altfel nu imi aproba kinetoterapia desi i-am facut si in ianuarie(aproximativ 4 luni intre ele).
Trebuie facut ceva ca sa schimbam acest sistem din cadrul centrului si sa poata beneficia cat mai multe persoane si cat mai des si fara conditii de serviciile centrului.
Platim si asa o gramada de bani pentru sanatate si in alte centre particulare(pentru ca altfel picii nostri nu ar avea nicio sansa la recuparare) Si nu e vina noastra ca avem nevoie de serviciile lor si nici nu ne face placere sa pierdem timpul in spitale si centre de recuperare.
Eu vreu sa depun plangeri peste tot si la CASMB si la alte institutii care ar trebui sa stie aceste nereguli din CENTRUL ROBANESCU.

Parere
De Anonim pe 10 Mai 2015

Am fost si eu la acest centru de recupare din punctul meu de vedere este un cenru destul de bun , ofera tot ce ai nevoie din punct de vedere medical dar sunt si reguli foarte stricte care pe mine ma deranjeaza , gimnastica recuperatorie la uniii kinetoterapeuti lasa de dorit sunt cu ochi pe ceas cand face cu anumitii pacienti are si alte preocupatii precum , vorbeste la telefon lasa pacientul pe masa poate sa si cada , se uita la ceas din 5 in 5minute.Daca doresti anumite tratamente sa-u proceduri pe care nu ti-lea recomandat ti-e si frica sa propui dr padure ca se supara, daca te prinde cu mincarea in salon este scandalu gata te stie tot spitalul , Asta e adevarulla marie curie la unii pacientii da retete de corset ,ghete orteze chiar daca nu este nevoie, V a da sa obtinetii anumite aprobarii sisa le trimiteti l centru sa obtina acei banii , corsetele le fac in asa fel de nu le poti purta. Daca refuzii sa le faci in acest centru nu te mai primeste in centru, Cam acesta este adevarul cu acest centru.In unele duminici se fac slujbe catolice trebue sa participe toata lumea ca daca nu se supara Dr padure

nemultumita
De Ana pe 17 Aprilie 2015

Cred ca locul dr Padure ar trebui sa fie la pensie pentru ca nu mai are rabdare, este irascibila cu copiii iar noi parintii suntem jigniti si obligati sa ascultam \"povestile ei de viata\" expirate.
Se ascunde sub mantia bunului crestin, dar vorbeste si uraste angajatii in fata nostra. Nu cred ca ar trebui sa subaprecieze acesti oameni minunati care doar ei isi aduc aportul in mare parte la recuperarea copiilor(kinetoterapeuti, logopezi, ergoterapeuti) zi de zi. Medicii doar consulta si sunt atenti la onorariu pentru ca daca este mic data viitoare te programeaza peste 6-8 luni. Ghetele pe care mi le-a recomandat Dr Padure, dupa ce m-a redirectionat catre firma sotului la parter nu le-a purtat Rares , sunt de calitate proasta. Ar trebui ca acest medic sa nu mai urmareasca castigul propriu si sa se dedice copiilor cu probleme ca doar de aceea si-a ales aceasta

Nu chiar atat de multumita
De Ela pe 12 Februarie 2015

Mergem la acest centru de aproape 6 ani cu copilul.

Kinetoterapeutii sunt ok dar in rest, nu se fac proceduri suplimentare care sa ajute mai mult la recuperare. Noi am fost si in Ucraina iar acolo s-au vazut rezultate spectaculoase. Din pacate este foarte departe si ne este greu sa ne "rupem" de servicii.
Am scris de mai multe ori d-nei dr. Padure despre procedurile suplimentare care se fac acolo si ar putea sa fie efectuate si in aceasta clinica dar in 6 ani nu s-a facut nicio imbunatatire.


La fiecare internare ambulatorie (atunci cand o prindem) 25 minute de kineto si in rest lucrez eu cu ea. Am gasit in sfarsit o d-na logoped care nu spune doar ca este bine copilul ci si fapul ca are lipsuri comparativ cu alti copii si metode de imbunatarire (celelalte comparau copilul meu care este bolnav cu alti copii bolnavi nu cu un copil sanatos pentru a putea sa lucram intensiv).


Ma bucur ca alti copii au avut noroc si s-au recuperat mai repede. Noi avem cate 4 internari pe an.
Probabil ca daca ar face mai multe proceduri, ar fi rezultate vizibile dupa o internare (sunt constienta ca depinde de afectiune). Dar am vazut in Ucraina copii care veneau in carucior si plecau sprijiniti de parinti dupa 2 saptamani.

De ce nu se fac imbunatatiri de la un an la altul? De ce nu se permite sa se faca mai multe internari pe an?

Imi pare nespus de rau ca nu pot face comentarii favorabile si nici nu cunosc pe cineva care a avut rezultate vizibile in urma internarilor.

Multumesc
De Sava Milena pe 01 Mai 2014

Multumesc Domnului ca acest Centru de recuperare exista!Multumesc ca are la conducere un medic minunat cu o pregatire de exceptie care este mai presus de toate acestea un OM deosebit. Nu pot uita personalul: de la cantina si pana la asistente si kinetoterapeuti.

Toti merita laudele mele. Si stiu ce spun. Am fost internata cu fiul meu, in luna ianuarie. Veneam din Floreasca unde statuse in coma in urma unui accident de circulatie. Nu mergea (era paralizat pe partea dreapta), amnezic si cu multe altele.

Ei bine, in doar 12 zile fiul meu a mers, a vorbit si am plecat de acolo 90% vindecat. Acum fiul meu este f bine. Si asta datorita acestor oameni minunati. Pe 12 Mai ne intoarcem la control.M ultumesc dr.Axente, kinetoterapeutilor Bogdan si Radu, doamnei doctor psiholog care s-a ocupat de fiul meu Mihai (din pacate numele ei imi scapa acum), asistentelor, Geta, Corina si nu in ultimul rand dnei Dr.Padure. Pot spune cu mana pe inima ca acolo chiar faceti MINUNI!

Locul in care se intampla minuni
De Sima Ecaterina pe 11 Octombrie 2013

Prea putine opinii favorabile! Se pare ca uitam prea repede! In locul acesta binecuvantat, Dumnezeu a facut o minune si pentru copilul meu. Fetita mea, lovita de o masina, a venit aici in stare extrem de grava(neurovegetativa) si, dupa doua internari, deja mergea. Acum este eleva la unul dintre cele mai prestigioase licee din tara cu rezultate excelente. Sa nu uitam ca Bunul lucreaza prin oameni. Multumesc din suflet Doamnei dr. Padure, Cici, Alin, Geta ,Roxana si tuturor celor care ne-au ajutat atat de mult! Simina si parintii ei va vor fi mereu recunoscatori!

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De NITU ANGELICA pe 21 Septembrie 2013

Este un centru cu personal pregatit, specializat, cu dragoste fata de copiii cu dizabilitati.

Centrul de Recuperare N.Robanescu
De Florin pe 10 August 2013

Trebuie sa spun ca sotia si fiul meu au fost internati in acest centru, se lucreaza fratilor, oamenii isi dau interesul, chiar vor sa faca ceva. Se ajunge aici doar cu trimitere de la medic, cu programare. Nu e normal sa tabaram toti atunci cand ne vine, oamenii au un program bine definit, la care tin foarte mult. Spaga, nu exista sau nu am vazut-o, personalul cald si foarte atent. Daca va doriti sa fiti tratat ca la hotel de 5 stele nu va opreste nimeni sa va cazati la unul de genul si sa beneficiate de kineto de la acel hotel, oamenii astia fac minuni, dar o fac cum pot ei. Nu criticati si nu aruncati vorbe in vant, atunci cand ai un copil care dupa 2 saptamani de exercitii reuseste sa apuce cu manuta, sau sa faca primii pasi, te bucuri nespus, restul sunt vorbe. Sotia mea si copilasul meu vor merge curand pentru inca doua saptamani de "munca" a oamenilor in halate albe. Multumim ca existati.

Spondilita anchilopoietica
De Presura daniela pe 10 Aprilie 2013

As vrea sa stiu daca spondilita anchilopoietica se trateaza aici, in acest spital. Am fetita de 13 ani care a fost diagnosticata cu aceasta boala si nu stiu incotro sa merg. Va multumesc.

Multumesc kinetoterapeutului Adrian Mogos
De Stalinescu sofica pe 16 Februarie 2013

Acum 2 ani Dumnezeu mi l-a scos in cale pe kinetoterapeutul Adrian Mogos. Copilul meu avea 6 luni, avand hipotomie locomotorie si multe alte probleme de sanatate. Eram foarte speriata si indurerata, atunci dansul m-a ancurajat si mi-a spus ca totul va fi bine. La momentul acela nu aveam mari sperante doar dupa 3 luni rezultatele au inceput sa apara. Copilul meu era mult mai vioi mai receptiv se vedea cum se insanatosea dupa o zi pe alta. Ii multumesc pentru daruirea si profesionalismul de care a dat dovada, ii voi multumi toata viata.

Contact Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu

Adresa

Dumitru Minca, 40 , Bucuresti, Sectorul 4

Reper in pavilionul spitalului M. S. Curie
Site www.recuperarecopii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.