• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
63 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
neurologice
; postraumatice

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu

Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii "Dr. Nicolae Robanescu" este prima sectie de recuperare functionala a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii din Romania.

Misiunea Centrului este de a oferi ingrijiri de sanatate personalizate, care sa rezolve patologia copiilor cu deficiente...

Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii "Dr. Nicolae Robanescu" este prima sectie de recuperare functionala a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii din Romania.

Misiunea Centrului este de a oferi ingrijiri de sanatate personalizate, care sa rezolve patologia copiilor cu deficiente neuro si locomotorii în cel mai bun si eficient mod posibil si totodata de a promova dezvoltarea cercetarii stiintifice de profil în domeniul recuperarii copilului, avand la baza o bogata traditie recunoscuta national si un personal de inalta tinuta.

centrul dispune de toate posibilitatile terapeutice la un loc:
- kinetoterapie;
- electroterapie;
- ergoterapie;
- psihologie-comunicare(gradinita)-socializare

- paralizii cerebrale cu expresie diversa de infirmitate motorie cerebrala: hemi-, para-, tetrapareza;
- malformatii congenitale: picior stramb, displazii de sold;
- sechele dupa traumatisme cranio – cerebrale (TCC) casnice, rutiere etc;
- neuropatii senzitivo–motorii;
- paralizii periferice: paralizii de plex brahial, radiculopatii, sectiuni traumatice;
- neuropatii metabolice, de inclavare;
- boli neuromusculare: artrogripoza, distrofii musculare progresive, amiotrofii spinale tip I, II, III

pentru Dr. Padure:
021.460.42.60 / int. 304;
021.460.02.32 / int. 14;
0788.413.310;

pentru Dr. Mares:
021.460.42.60 / int. 272;
0788.413.172;

pentru Dr. Axente:
021.460.02.32

Dr. Liliana Padure - medic primar recuperare copii, competenta in neurofiziologie si management sanitar; doctor in stiinte medicale;

Dr. Lucia Liana Mares - specializari in balneologie, medicina fizica, recuperare medicala

Opinii utilizatori

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De Dorina draghici pe 19 Aprilie 2011

De nota 10 mare profesionism.

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De Dorina draghici pe 19 Aprilie 2011

Eu vreau sa ii multumesc mult doamnei doctor Luminita Padure, baietelul meu a stat in terapie intensiva la matei bals o luna si jumatate, dupa o simpla convulsie, non febrila, doctori de acolo mi-au rupt inima in 2, nu mi-au dat nici o speranta, a fost declarat surd mut, orb etc. L-am internat in centrul doamnei Luminita Padure si de la prima vizita doamna doctor mi-a dat sperante mi-a spus ca acest copil isi va reveni, si asa a fost,copilul meu a avut o experienta foarte grea, dar acum e normal.

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De Stalinescu pe 24 Martie 2011

Eu am fost cu copilul meu care are o intarziere. La inceput m-am certat cu dr. Mares ca am stat vreo 4 ore acolo desi aveam programare, dar ma convins ca este o dr. de nota 20 isi da interesu si nu te lasa sa pleci nelamurita. Este super sa ii dea Dumnezeu sanatate.

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De Anca pe 28 Februarie 2011

Am si eu un baietel in varsta de 3 luni si a fost diagnosticat cu retard neuropsihomotor, leziuni chistica. Daca poate cineva sa-mi dea informati despre sansele de recuperare. Va multumesc.

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De Mariana pe 21 Februarie 2011

Este inadmisibil ce se intimpla la acest asa zis Centru medical;eu cred dupa mine ca este un centru unde isi desfasoara activitatea toata familia d-nei Dr.Padure inclusiv nepoteii d-nei doctor. Este un dispret total fata de pacienti, trebuie sa stai la usa domniei sale cu orele iar profesionalismul d-nei asistente Geta si a altor asistente lasa de dorit. Nu mai vorbim de kinetoterapeuti unde cand te duci cu copilul poti iesi cu oasele copilului rupte (asa cum s-a intamplat de altfel cu copilul unor domni care au fost internati cu mine in aceiasi perioada ). Nu cred ca voi mai reveni curand acolo la tratament.

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De Geany pe 14 Februarie 2011

Eu sunt multumita inclusiv de relatia cu chirurgii din Budimex cu care colaboraza centrul. Cred ca nimeni nu poate sa aiba rabdare cand este vorba de copilul tau, dar nu putem nici sa trecem peste anumite etape care trebuie urmarite de specialisti.

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De Dragnea pe 21 Ianuarie 2011

Eu una nu sunt de acord cu ceea ce se scrie. Eu tocmai m-am externat din acest centru si am fost tratata cu mult profesionalism avand in vedere ca fetita mea de 1 an si jumatate are o intarziere motorie.

Dr. Padure apreciere negativa!
De Sorina pe 20 Ianuarie 2011

Am fost azi de dimineata la aceasta d-na dr, iar stimabila d-na Geta, este o persoana ciudata si foarte stresata de pacienti! Nici nu am indraznit sa o intreb ceva ca a si luat foc, asa ca ma duc la altcineva! Iar despre d-na doctor vine cu nepotica la cabinet, pana o mangaie pana-si bea cafeaua trec orele si fara programari nu ai sanse. Asa ca va recomand sa nu treceti prin biroul acestei doamne doctor! Pot muri copii pana se uita acest om la ei!

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De Adriana pe 11 Decembrie 2010

De baiatul meu Andrei, diagnosticat cu torticolis si retard neuromotor, s-a ocupat Domnul Radu, care a dat dovada de mult profesionalism punand suflet in ceea ce face. Iti multumim pe aceasta cale si iti vom ramane recunoscatori.

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De Adriana pe 31 Octombrie 2010

Nu contest competenta profesionala a celor de acolo dar pt "competenta umana" sunt sub orice limita a bunului simt! Dr. Padure se comporta cu pacienti dupa cum ii spune si numele: parca este venita din padure. Am fost cu copilul cand era de garda si mi-a spus ca am deranjat-o, ea fiind de garda si neavind nici un pacient la usa, domnia ei servind masa in liniste in cabinet. In orice caz voi depune plangere peste tot unde este posibil, inclusiv la Colegiul Medicilor. Daca nu este capabila sa primeasca pacientii in orice situatie s-ar gasi si nici macar nu are buna crestere sa stea cu ei de vorba ca sa afle de ce "au deranjat-o" poate va afla de la superiorii ei! Pacat de tara asta din cauza asta sistemul sanitar s-a dus de rapa si toti medicii competenti fug peste granita.

Contact Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu

Adresa

Dumitru Minca, 40 , Bucuresti, Sectorul 4

Reper in pavilionul spitalului M. S. Curie
Site www.recuperarecopii.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.