• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
63 opinii
Varsta copil:
bebelusi
; prescolari; scolari
Afectiuni:
neurologice
; postraumatice

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu

Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii "Dr. Nicolae Robanescu" este prima sectie de recuperare functionala a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii din Romania.

Misiunea Centrului este de a oferi ingrijiri de sanatate personalizate, care sa rezolve patologia copiilor cu deficiente...

Centrul National Medical de Recuperare neuro-psiho-motorie pentru copii "Dr. Nicolae Robanescu" este prima sectie de recuperare functionala a copiilor cu deficiente fizice si neuro-psiho-motorii din Romania.

Misiunea Centrului este de a oferi ingrijiri de sanatate personalizate, care sa rezolve patologia copiilor cu deficiente neuro si locomotorii în cel mai bun si eficient mod posibil si totodata de a promova dezvoltarea cercetarii stiintifice de profil în domeniul recuperarii copilului, avand la baza o bogata traditie recunoscuta national si un personal de inalta tinuta.

centrul dispune de toate posibilitatile terapeutice la un loc:
- kinetoterapie;
- electroterapie;
- ergoterapie;
- psihologie-comunicare(gradinita)-socializare

- paralizii cerebrale cu expresie diversa de infirmitate motorie cerebrala: hemi-, para-, tetrapareza;
- malformatii congenitale: picior stramb, displazii de sold;
- sechele dupa traumatisme cranio – cerebrale (TCC) casnice, rutiere etc;
- neuropatii senzitivo–motorii;
- paralizii periferice: paralizii de plex brahial, radiculopatii, sectiuni traumatice;
- neuropatii metabolice, de inclavare;
- boli neuromusculare: artrogripoza, distrofii musculare progresive, amiotrofii spinale tip I, II, III

pentru Dr. Padure:
021.460.42.60 / int. 304;
021.460.02.32 / int. 14;
0788.413.310;

pentru Dr. Mares:
021.460.42.60 / int. 272;
0788.413.172;

pentru Dr. Axente:
021.460.02.32

Dr. Liliana Padure - medic primar recuperare copii, competenta in neurofiziologie si management sanitar; doctor in stiinte medicale;

Dr. Lucia Liana Mares - specializari in balneologie, medicina fizica, recuperare medicala

Opinii utilizatori

Program
De Dan pe 14 Noiembrie 2012

Intrati pe site-ul centrului, www.recuperarecopii.ro, acolo aveti numere de telefon pentru detalii si programari. Cu stima.

Kinetoterapie copii
De Niculescu Rodica pe 19 Octombrie 2012

Buna ziua! As dori, va rog, sa aflu, sedintele de kinetoterapie pentru copii intre ce ore se desfasoara, care este programul. Nu conteaza medicul. Multumesc anticipat, Rodica Niculescu

Multumire pentru cei mai buni
De Chirca Vronica pe 03 Aprilie 2012

Ma numesc Veronica, am 26 de ani si am pareza spastica. Timp de 20 de ani am fost pacienta a acestui centru si nu pot spune decat ca ii ofer calificativul maxim. Acum sunt la randul meu specialist eregoterapeut si vreau sa multumesc intregii echipe care lucreaza in acest centru pentru faptul ca pot merge si ca pot ajuta la randul meu alti copii. Sper ca intr-o zi sa imi pot indeplini cel mai mare vis si anume acela de a ma alatura echipei lor. Copii dumneavoastra vor avea mari sanse sa invinga boala cu ajutorul specialistilor de aici. Tin sa multumesc doamnei dr. Luminita Padure pentru fapt ca mi-a oferit sansa sa fac un stagiu clinic in acest centru.

Sfat
De MARIA pe 08 Noiembrie 2011

Sedinta de gimnastica costa 25 ron. Iti recomand sa vii aici, eu merg de doi ani si sunt multumita. Sa nu te sperii de mesajele aparute, multe sunt polite platite intre medici si kinetoterapeuti.

Raspuns in halat alb
De Conf. Univ. Dr. Liliana Padure pe 28 Octombrie 2011

Fiind cu frica de Dumnezeu, accept criticile (ele construiesc mai abitir decat lauda), doar atunci cand nu izvorasc din reavointa, invidie si alte nadufuri omenesti, ale fiintelor care si-au decorat existenta cu picanterii, fara construiasca ceva, in aceasta viata daruita de Sus. Sunt medic de 31 de ani, dedicata recuperarii acestor copii nepastuiti si sunt langa ei cu toata existenta mea.

Mi-am coplesit familia cu povestile lor, am cautat sa ma informez si sa le aduc toate posibilitatile terapeutice din lume, aici in spitalul nostru � nu le lipseste nimic pentru ca ma ocup de centru, in primul rand ca medic (merg la cursuri si congrese europene), si ca manager, cautand sa aduc an de an ce este mai adecvat reeducarii neuropsihomotorii (in acest an: aparat pentru analiza mersului). Sunt conferentiar universitar din 2008 si succesul este al specialitatii de recuperare copii care, de la aceasta data este conectata academic si se recunoaste astfel necesitatea unui invatamant universitar adecvat patologiei copilului.

Recomand orteze de la inceputul specialitatii, iar acestea s-au diversificat in ultimii ani, fiind de un real ajutor in sustinerea pacientilor nostri. Firma de orteze de la subsol este in sprijinul parintilor (ca nu alearga de la un spital la altul) si al terapeutilor care participa la constructia acestora, iar in situatia in care una dintre orteze nu corespunde, se intorc la ortezist si o reconstruiesc. Preturile sunt stabilite de Casa de Asigurari.

Asadar, rautatea tintita este mobilul afirmatiilor tendentioase, caci altfel, ce conteaza pentru pacient daca orteza este construita de inginerul Padure sau de alta firma? Din respect pentru munca noastra medicala si a lui, orteza trebuie sa fie pe masura, ca micutul tratat sa evolueze spre mai bine. Sigur ca patologia noastra este greoaie, o sursa de tristete, progresele incete, de aceea este o povara apasatoare pentru parinti, cei care mi-au intrat in cabinet stiu ca, atunci cand mi-au oferit un cadou, am spus "multumesc", neignorand efortul lor si in egala masura, am examinat si tratat pe toti cei care nu mi-au oferit vreodata ceva, deci vorbele urate nu ma ating.

Martor mi-e Cerul ca ceea ce am realizat in viata mea este dar de la Dumnezeu, sa-l administrez in aceasta viata pe pamant, unde mizeria umana izvorata din invidie si din neacceptarea neputintei de a zidi, impieteaza starea normala de daruire.

Mamicile noastre stiu ca primim sesizarile lor uneori senini, alteori suparati de cata truda avem a depune fara a fi intelesi, dar tinem seama de ideile lor, le explicam pentru ce nu e intotdeauna ca in asteptarile lor.

Suntem deschisi la criticile la obiect, ne depasesc deseori problemele administrative carora trebuie sa le facem fata, dar fara ele institutia nu ar functiona optim. Ministerul Sanatatii stie ce fel de unitate are in subordine, a trimis Audit, Corp de Control al Ministrului, am avut evaluarea Casei de Asigurari, deci, functionam ca orice alta unitate din subordinea sa in deplin acord cu Legi si Regulamente, la fel si firma de orteze de la subsol.

Nu este greu sa stii cine posteaza gunoaie, pentru ca un gunoi le este existenta, dar pentru mentinerea armoniei necesara institutiei noastre, voi trece peste minciuni caracteriale care produc o viata pe masura.

Multumesc lui Dumnezeu ca prin EL rezist de ani la toate rautatile si pot sa-mi pastrez zambetul pentru micutii mei pacienti, ratiunea mea profesional-existentiala.

Centrul de Recuperare
De Daniela Musat pe 09 Octombrie 2011

Multumesc pe aceasta cale personalului din acest spital care s a ocupat cu mult profesionalism de copilul meu, victima unui accident rutier. Aici a beneficiat de tratament complet (kinetoterapie, psihologie, psihomotricitate, ergoterapie, logopedie, fizioterapie) conditii de internare foarte bune bune (baie proprie, frigider, televizor). Pentru cine are nevoie va recomand acest spital.

Kinetoterapeut Florin
De GEORGIANA pe 27 Septembrie 2011

Am o fetita de 4 ani diagnosticata cu retard motor. Fac recuperare periodic in acest centru cu kinetoterapeut Florin Dragan, fiind primul care a suspectat-o pe fetita mea de spina bifida, Apoi confirmata si de catre un medic ortoped. Maria merge la gradinita integrandu-se foarte bine in colectivitate. Multumesc pe aceasta cale d-lui Florin si intregului personal din acest centru pentru profesionalism.

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De Rodica pe 06 Iulie 2011

O mare dezamagire am trait fiind internata in acest asa zis centru medical(seamana a un SRL pe bani publici)unde D-na Dr. Padure lucreaza cu toata familia - de la nepoti, ginere, firma sotului pentru echipamente de recuperare la subsolul unitatii si cine stie ce altele se mai ascund. Noi suntem tinuti de asistenta dinsei o doamna foarte irascibila ca de altfel si asistenta sefa foarte plina de ea pe la usi si plimbati de colo, colo pana ni se face o internare si apoi urmeaza calvarul neprofesionalismului - de la medic-manager pina la cei mici. Nu va recomand, pacat ca au in fata un spital asa mare ca M.S.Curie si ar avea de unde sa ia lectii, dar din pacate nu se vrea probabil.

Pentru doamna.dr Mares
De Birsan elena pe 30 Iunie 2011

Multa sanatate doamnei dr. Mares e o femeie si un doctor cum rar intalnesti. Ea s-a ocupat de fetita mea acum 4 ani si chiar a aratat mult profesionalism. Nu am mai fost de mult la recuperare, poate reusim anul asta din nou sa mergem la dna. dr. Mares. Sa va tina Dumnezeu sanatoasa dna. doctor si sa va implineasca toate dorintele.

Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu
De Nicoleta pe 17 Mai 2011

Eu sunt foarte multumita de acest centru. Am fost cu fetita mea acolo timp de un an de zile si acum suntem foarte bine motoriu. Ii multumesc doamnei dr. Mares este un om extraordinar sa ii dea D-zeu sanatate si kinetoterapeutelor Oana si Roxana care au lucrat cu fetia mea le multumesc si le urez multa sanatate si putere de munca.

Contact Centrul de Recuperare pentru copii Dr Nicolae Robanescu

Adresa

Dumitru Minca, 40 , Bucuresti, Sectorul 4

Reper in pavilionul spitalului M. S. Curie
Site www.recuperarecopii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.