• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Biogenesis Centru de Fertilizare

Biogenesis centru de fertilizare in vitro din Bucuresti.

Biogenesis centru de fertilizare in vitro din Bucuresti.

tratamentul infertilitati cuplului si reproducerea umana asistata
endoscopie digitala
ecografie obstretricala si ginecologica
colposcopie
histeroscopie ginecologica

FIV
ICSI

dr. Diakoumakos Athanassios
dr.Anastassios Argyriou
conf dr Poiana Niculae medic primar obstretica ginecologie
dr Balea Lucia medic primar obstretica ginecologie

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 031.104.0482 / 0726.225.153

FIV – 1900 Euro
ICSI – 400 Euro
congelare gratuita in primul an

Opinii utilizatori

FIV pe loturi
De Mari S pe 18 Decembrie 2009

Si eu am un FIV ratat la aceasta clinica. Din pacate medicii greci nu stau in Romania vin doar la punctie si embrio transfer.
Un mare inconvenient este fiv-ul pe loturi. Am avut 22 de foliculi din pacate pana la punctie (se face punctie la data fixa cand vin dansii in tara) 8 din cei mai buni s-au pierdut - erau deja la ultima eco de 24x26) - asa ca am ramas cu 14 ovocite din care 8 erau imature si tot asa au rezultat doar 3 embrioni de calitate buna, dar nici un bebe. Asta la un estradiol de 5800 - deci foarte bun, chiar prea bun. A fost un pic de hiperstimulare. Adica cu albumnina cateva zile, cu dureri mari de ovare, cu lichid. Bine ca a fost doar atat!
Medicii romani cu care lucreaza lasa mult de dorit. Sau poate prin comparatie, nu stiu.
Daca va asumati dezavantajul loturilor medicii greci sunt excelenti. Profitati la maxim de prima intalire nu veti mai avea sansa sa vorbiti cu Dr. Diakoumakos mult dupa aceia. Este foarte ocupat. Se va tine legatura doar prin asistenta pe perioada stimularii lucru iarasi deranjant.
Trebuie pus totul in balanta - totusi la urmatorul FIV voi cauta sa gasesc o echipa care sa lucreze dupa corpul meu nu dupa programul avioanelor.

Fiv reusit sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
De Cristina pe 30 Noiembrie 2009

Fiv reusit, dar sarcina a fost oprita din evolutie la 5 saptamani.
Sunt o fire ambitioasa si voi incerca din nou.

Fiv
De Alina pe 20 Noiembrie 2009

Din a cata oara ti-a reusit? Cate zile a durat in total?

Fiv
De Cristina pe 13 Noiembrie 2009

Din pacate 2 Fiv-uri nereusite la Biogenesis. Echipa de medici este minunata, in special embriologul. Mult succes tuturor!

Solicitari
De Chircu ioan pe 04 Noiembrie 2009

Dragilor, dorim sa aflam lucruri concrete, sa scrie persoanele care au avut una sau mai multe probleme si care au un cuvant corect de scris referitor la un subiect. Cui a reusit oare FIV-ul?

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Oana nedelcu pe 17 Octombrie 2009

4 saptamani datorita lor. Dupa multe incercari in strainatate si pseudoexperti din Romania.

Experienta mea
De Monica lazar pe 17 Octombrie 2009

Am facut un Fiv la Biogenesis nereusit din pacate. Totusi trebuie sa va spun ca nu am mai intalnit oameni asa de profesionisti. Le parea lor mai rau decat mie, cand a parut Bhcg negativ. In doua cuvinte, nota 10 pentru niste medicii care sunt si oameni.

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Andra pe 15 Octombrie 2009

Ma bucur ca v-a reusit FIV-ul!

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Cora pe 27 Septembrie 2009

Stiu ca au rata de reusita foarte mare.

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Raicu elena pe 26 Septembrie 2009

Este cel mai modern centru dedicat pentru fiv. Dotarea spatiilor nu se compara cu nimic care exista in Ro sau strainatate. Medici, profesori si consultanti cu vasta experienta.

Contact Biogenesis Centru de Fertilizare

Adresa

Justinian, 3, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.biogenesis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.