• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Balea Lucia
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
maternitate

Dr. Balea Lucia

Dr. Balea Lucia, medic primar obstetrica-ginecologie, Maternitatea din Ploiesti, Prahova.

Dr. Balea Lucia, medic primar obstetrica-ginecologie, Maternitatea din Ploiesti, Prahova.

obstetrica-ginecologie;

obstetrica-ginecologie;

Spitalul de Obstetrica si ginecologie din Ploiesti;

Opinii utilizatori

Am folosit serviciile dr Balea Lucia si am fost multumita ...
De Trifan sebastiana pe 29 Iunie 2016

Eun medic cu experienta ,calma , sufletista ...

Numar de telefon
De Andreea pe 02 Iulie 2014

Care este numarul dumneaei?

Jos palaria!
De Virla Gabriela pe 13 Decembrie 2011

Buna ziua, Sunt intru totul de acord cu tine, Iulia. Este un doctor extraordinar, dansa mi-a monitorizat si mie sarcina, totul a decurs mai bine decat ne asteptam, acum eu locuiesc cu familia in Pitesti, dar as vrea neaparat sa fac rost de numarul dansei de telefon. Din pacate nu mai stiu nici cum se numeste clinica din Bucuresti. Daca ma poate ajuta cineva, va multumesc!

Dr. Balea Lucia
De Iulia pe 04 Iunie 2011

Un doctor extraordinar de bun si o femeie cu un suflet foarte cald! Merg la dumneai de 2 ani si ceva dar in Bucuresti la clinica privata Mi-a monitorizat sarcina (gemelara) cu foarte mare atentie si dedicatie, te asculta, te sfatuieste si te indruma cu multa rabdare. Raspunde la telefon intotdeauna. Cele care ii sunt paciente sunt norocoase, este foarte greu sa mai gasesti asa un medic!

Contact Dr. Balea Lucia

Adresa

Mihai Bravu, 116, Prahova, Ploiesti

Site www.maternitate-ploiesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.