• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Biogenesis Centru de Fertilizare

Biogenesis centru de fertilizare in vitro din Bucuresti.

Biogenesis centru de fertilizare in vitro din Bucuresti.

tratamentul infertilitati cuplului si reproducerea umana asistata
endoscopie digitala
ecografie obstretricala si ginecologica
colposcopie
histeroscopie ginecologica

FIV
ICSI

dr. Diakoumakos Athanassios
dr.Anastassios Argyriou
conf dr Poiana Niculae medic primar obstretica ginecologie
dr Balea Lucia medic primar obstretica ginecologie

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 031.104.0482 / 0726.225.153

FIV – 1900 Euro
ICSI – 400 Euro
congelare gratuita in primul an

Opinii utilizatori

multumita 100%
De Mirela pe 27 Iulie 2017

buna seara, nu stiu ce sa zic despre axperinta ce au avut-o alte femei/paciente la acesta clinica, dar eu subt foarte multumita si de serviciile oferite si de rezultat. cei drept nu sunt pacienta a clinici, ci medicul meu: dr Chadi Muheildi, (recomand cu toata increderea) colaboreaza si cu acesta clinica printre multe altele. cei drept dupa punctie m-am simtit foarte rau dar nu din vina cuiva ci a ovarelor mele polichistice (am avut hiperstimulare severa) dar la embriotranfer, totul a fost ok. mi s-a explicat ce mi se va facesi cati embrieoni imi vor fii transferati si cati mi-au ramas si ce se intampla cu cei ramasi si totul a decurs bine. acum sunt fericita viitoare mamica purtatoare de gemeni. ceea ce la institutul KALI nu au reusit sa faca anul tercut. acum eu nu vreau sa acuz pe nimeni dar daca cuiva nu ii prinde sarcina nu inseamna ca cei de la clinica sunt vinovati. poate nu este momentul pentru ca toate pleaca de la voia Domnului! poate nici la mine nu a fost momentul anul trecut la kali....p.s. adevarat ca au halatele acelea aproape inexistente dar acolo nu mergem sa "oferim show-uri gratis" cum zicea cineva mai sus ci mergem sa devenim mame. asa ca nici acei medici, asistenti alte paciente etc. nu se vor uita la noi cu alti ochii.

Multumiri!!!!
De Education pe 22 Aprilie 2017

Noi am reusit in 2010 la aceasta clinica cu o echipa minunata a D-lui Dr Diakoumakos.Recunostina noastra nici nu se poate exprima in cuvinte...Multumim Domnului ca existati!

dezamagire
De Stefi pe 07 Aprilie 2017

dezamagire totala 5000 de euro aruncati pe geam.....in momentul in care am vb ni sa adus la cunostinta ca un medic din strainatae se va ocupa de inseminare..... teapaaaaaa in ziua respectiva inainte cu 30 de minute nea anuntat ca doctorul.... a avut o urgenta si a plecat in grecia ..... culmea in urma cu doua zile a venit un cuplu in etate ....doamna trecuta de 40 de ani si dnu peste 48.... si doamna se ruga de el sa doneze sperma pt control....... culmea ...cand eu am facut inseminarea colega de pat a fost tipa respectiva ....cum asa? nu stiu eu am facut tratament .....injectii monegur ...puregon etc cred ca au folosit de la mine ......aveti grija

Clinica Genesis
De Monica pe 15 Martie 2017

Buna ziua! Daca e pe str Justinian inseamna ca e vorba de actuala Genesis, filiala a Genesis Atena. Cu siguranta e aceeasi, pt ca si eu am fost acolo in vara anului trecut si era aceeasi echipa ca si acum, cand se numeste Genesis. Dezamagitor si dureros ca a trebuit sa treceti prin asa ceva, va doresc multa sanatate!

Buna ziua!
De Constantin Ramona pe 13 Martie 2017

Buna ziua! Eu am facut fertilizarea pe data de 3 iunie 2016 la clinica Biogenesis, str. Justinian. Dar din septembrie 2016 clinica de fertilizare Biogenesis si-a schimbat denumirea in Genesis Med Life. Cel mai bine e sa va interesati si sa va informati asa cum trebuie. Daca eu am avut ghinionul de a ma imbolnavi, nu inseamna ca toata lumea va pati la fel, dar e bine sa stiti ca in orice interventie vor fi si riscuri. Din pacate eu mi-am asumat un risc foarte mare, iar acum suport consecintele... mi-a distrus tot viitorul, iar acum sansele de a avea un copil sunt 0. Nu mai zic ca puteam sa nu mai fiu... Eu va doresc multa sanatate si sa reusiti!

Pt Mimel
De Monica pe 11 Martie 2017

Buna ziua! Vreau sa va intreb daca experienta prin care ati trecut s-a intamplat la clinica de pe str. Justinian? Cea deschisa recent cu multa reclama? Va intreb pt ca trebuie sa aleg intre a merge la Szeged la Kaali sau la Bucuresti la Genesis pe str Justinian, dar dupa ce am citit parerea dvs despre ei, am retineri daca sa merg la ei. Parca m-as duce in Ungaria daca asa stau lucrurile la Genesis. Multumesc!

Buna ziua!
De Constantin pe 06 Martie 2017

Buna ziua! In data de 3 iunie 2016 am vrut sa fac o fertilizare in vitro, dar in timpul punctiei s-a spart ovocitul. Intr-adevar am fost dezamagita, dar ce a urmat a fost destul de tragic. Dupa aceasta interventie m-am simtit din ce in ce mai rau si dupa apoape 3 luni am depistat ca am luat 2 bacterii intraspitalicesti: Klebsiella si Clostridium difficile. Va rog din suflet cele care ati facut fertilizare in data de 3 iunie sau cu aproximatie in acea perioada va rog sa ma contactati la adresa de mail stan_ramona2003@yahoo.com. Vreau sa aflu daca a mai trecut cineva prin asa ceva.

Tratament si punctie
De Mimel pe 09 Februarie 2017

Buna ziua,
De foarte curand am terminat tratamentul pentru stimularea ovariană - o experiența pe care nu inteleg de ce atatea femei o repeta. Eu in mod sigur nu o voi repeta indiferent de rezultat. Niciun barbat de pe pamant nu merita chinul asta mai mult de 1 data. M-am gândit sa va zic ca poate nu v-ati gândit la asta.
Experiențe bune nu am avut decat ca in urma punctie m-am simtit mult mai bine decat se "laudau" alte doamne.
In schimb nu mi-a placut ca nu mi s-au oferit TOATE informațiile de la bun început INAINTE sa fac prima injecție. Le-am primit pe bucăți, ceea ce nu m-a ajutat foarte tare având in vedere ca eram din ce in ce mai plina de hormoni si rațiunea nu te ajuta chiar atat de tare pe cat crezi.
In al doilea Rând nu mi-a placut ca intre salonul cu paturi unde astepti si apoi te recuperezi si sala de intervenție treci fix prin holul pe unde urca si coboară ALTI PACIENȚI in timp ce halatul oferit ca sa te "acoperi" mai bine nu ti-l da ca si-asa este atat de transparent ca e ca si cum nu ar fi. Si nu-s de acord cu show-urile pe gratis. Si nici nu stiu cat de igienica e toată treaba asta.
O alta lipsa de delicatețe si profesionalism este ca medicul anestezist nu a catadicsit sa iasă din sala de operatie si sa vina la pat sa vorbim a trebuit sa discut cu el in timp ce eram cu picioarele desfăcute, legate de suporti, cu țâțele împrăștiate pe sub halatul ala inexistent si pe partea ailaltă imi băgau sonda ecografiile in vagin. Pe bune? La 3000 de euro cat costa toată afacerea asta se poarta asa?! Sa nu credeți ca nu stiam cu ce se mănâncă punctia dar nu ma astept la lipsa asta de respect pentru demnitatea pacientei.
Si ca sa închei, nici asistentele nu-s cele mai breze, nici sange nu stiu sa ia, una vroia sa-mi bage branula intr-o vena învinețită de o alta surata a ei si cand a reușit sa o pună, a lăsat aer in tub. A trebuit sa ies tot in fundul gol pe acelasi hol sa bat la usa ca sa imi scoată aerul din tub. Asistenta care a rezolvat mi-a zis ca nu se moare de embolie asa usor.

buna ziua
De Anonim pe 03 Decembrie 2015

cea mai mare teapa la Biogenesis doctori si doctorițe pe care nu-i interesează munca lor tarife mari si nema interes fetelor căscați ochii ca dacă nu căscați buzunarul mare atenție !!!

Omisiune
De Morticia pe 14 Martie 2013

Poate ar fi trebuit sa specifici si faptul ca din acest "haos total" au rezultat doi copilasi.

Nici in doua vieti nu as putea sa ii multumesc Dr. Diakoumakos pentru tot efortul depus pentru ca eu sa devin mama. Si nu a fost usor, dar Dumnealui a reusit imposibilul.

Multumesc!

Contact Biogenesis Centru de Fertilizare

Adresa

Justinian, 3, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.biogenesis.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.