• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Biogenesis Centru de Fertilizare

Biogenesis centru de fertilizare in vitro din Bucuresti.

Biogenesis centru de fertilizare in vitro din Bucuresti.

tratamentul infertilitati cuplului si reproducerea umana asistata
endoscopie digitala
ecografie obstretricala si ginecologica
colposcopie
histeroscopie ginecologica

FIV
ICSI

dr. Diakoumakos Athanassios
dr.Anastassios Argyriou
conf dr Poiana Niculae medic primar obstretica ginecologie
dr Balea Lucia medic primar obstretica ginecologie

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 031.104.0482 / 0726.225.153

FIV – 1900 Euro
ICSI – 400 Euro
congelare gratuita in primul an

Opinii utilizatori

Pentru Felicia
De Cretu aura mirela pe 11 Martie 2010

Ma puteti contacta la tel 0731.155.477.

Pentru Cretu Aura
De Felicia ste pe 02 Martie 2010

Cum te pot contacta?

Donare ovule
De Felicia ste pe 02 Martie 2010

Sunt interesata de donarea de ovule. Cum te pot contacta?

Am vrut sa ajut
De Cretu aura pe 24 Februarie 2010

Am fost si eu rugata de cineva sa ajut, adica sa donez ovocite si am fost de acord. Am spus sa se actioneze repede ca eu in octombrie fac 37 ani si nu am mai primit nici un raspuns, desi eu am fost cea rugata. Am 4 copii sanatosi 2 baietei si 2 fetite super sanatosi si frumosi. Persoana in cauza mi-a oferit 1500 euro daca sunt de acord am spus da si nu am mai fost contactata. Intr-adevar avem nevoie de bani,pentru ca locuiesc intr-un camin de familisti si doar din salariu sotului. Totusi va rog sa-mi spuneti si mie oare erau prea multi bani cat mi s-a oferit? Desi nu eu am spus-o, ci persoana in cauza, sau macar spuneti-mi cat costa toata treaba asta si va rog nu imi luati in nume de rau ceea ce am spus. Cu mult respect, Aura.

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Pislaru pe 01 Februarie 2010

Imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat. In astfel de situatii cuvintele sunt de prisos. cu siguranta va fi bine data viitoare. Ai incredere in Dumnezeu.

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Pislaru pe 01 Februarie 2010

Iti multumesc mult. Esti singura care mi-a raspuns. Vreau sa incerc sa fac in vara fiv-ul la unguri - Szeged.
Multumesc inca o data. Succes in continuare.

Pentru Paslaru
De Mirela pe 29 Ianuarie 2010

La mine 150 mil deci pretul per total cu majorare 150 + 13 milioane.

Pentru Paslalu raspuns totul costa 160 mil atat a fost la mine
De Mirela pe 29 Ianuarie 2010

Totul costa 160 milioane atat a fost la mine dar eu am platit 84 milioane procedura acum este 97 de milioane deci adauga la 150 mil. 13 mil pt fiv nu Icsi. Medicamentele se cumpara toate din clinica si sunt mai ieftine. Eu am reusit, dar am pierdut sarcina la 5 saptamani. cristina_ro75@yahoo.com pt detalii.

Rugaminte
De Pislaru pe 25 Ianuarie 2010

Te rog frumos, daca se poate, sa-mi trimiti si mie pe adresa avmarci2006@yahoo.com schema de tratament si cam cat a costat. Multumesc anticipat.

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Luciana V. pe 06 Ianuarie 2010

Si eu am apelat la acesta clinica pentru primul meu FIV, din pacate nereusit.
Am aceiasi parere ca si Mari S., doctorii greci sunt foarte buni, dar nu prea am apucat sa vorbesc cu ei decat la prima intalnire, dupa nu prea am avut cand ca ii vedeam decat in sala si sincer nu prea aveam cum sa vorbesc cu ei pentru ca eram pregatita pentru procedura. Despre doctorii romani nu am nici o parere, pentru ca nu i-am vazut aproape deloc. Pe parcursul stimularii se tine intr-adevar legatura numai prin asistenta, foarte draguta de altfel, dar care nu va poate explica mare lucru.

Cu mintea cea de pe urma, pot sa spun ca FIV-ul pe loturi are riscuri destul de mari, intrucat punctiile se fac in o zi prestabilita si s-ar putea sa fi avut nevoie sa fie cu cateva zile mai devreme sau mai tarziu.
Pentru urmatorul fiv probabil voi cauta o clinica unde nu se face fiv pe loturi.

Contact Biogenesis Centru de Fertilizare

Adresa

Justinian, 3, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.biogenesis.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.