• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Biogenesis Centru de Fertilizare

Biogenesis centru de fertilizare in vitro din Bucuresti.

Biogenesis centru de fertilizare in vitro din Bucuresti.

tratamentul infertilitati cuplului si reproducerea umana asistata
endoscopie digitala
ecografie obstretricala si ginecologica
colposcopie
histeroscopie ginecologica

FIV
ICSI

dr. Diakoumakos Athanassios
dr.Anastassios Argyriou
conf dr Poiana Niculae medic primar obstretica ginecologie
dr Balea Lucia medic primar obstretica ginecologie

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 031.104.0482 / 0726.225.153

FIV – 1900 Euro
ICSI – 400 Euro
congelare gratuita in primul an

Opinii utilizatori

Biogenesis Fertilizare
De Mihai pe 25 Iunie 2010

Poti te rog sa-mi dai si mie mai multe detalii. Am inceput de curand procedurile de fertilizare si vreau sa stiu ce ne asteapta. Multumesc.

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Pislaru pe 24 Iunie 2010

Am scris cateva informatii zilele trecute. Acum mi-am facut testul si sunt insarcinata.
Vreau sa precizez ca nu am avut decit un singur balocist format si am reusit.

Sfat
De Pislaru pe 18 Iunie 2010

Mergeti la Szeged. Eu am facut acum un fiv, luni imi fac bhcg-ul. Sunt seriosi si iti iau pretul afisat pe net. Pe mine m-a costat 1700 euro(interventia 1300 si 400 tratamentul). Tratamentul se aplica individual in functie de profilul hormonal. Fac totul pentru tine,
iti vorbesc frumos si te respecta. Numai cuvinte de lauda pe ei. Nu-mi mai trebuie Romania in veci. Adresa mea e avmarci2006@yahoo.com pt. cine e interesat.

Pentru Aura
De Elena pe 08 Iunie 2010

Aura mai esti dispusa sa donezi ovule?

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Kat pe 03 Iunie 2010

Am avut opt ovocite dintre care doar doua mature. Mai trebuiau lasate o zi-doua sa creasca, dar grecii nu puteau astepta nu-i asa? Am avut un singur embrion si ala transferat la doar doua zile. Nu am ramas gravida, dar am platit sute de milioane.

FIV pe loturi
De Ruxandra pe 03 Iunie 2010

La acesta clinica se face FIV pe loturi adica nu conteaza cum raspunde corpul tau si cand ti se maturizeaza tie ovulele ca sunt extrase la zi fixa cand aterizeaza avionul grecilor.

Biogenesis Centru de Fertilizare
De CRINA M pe 05 Mai 2010

Nu consider ca a fost o reusita atat timp cat dr. s-au grabit si nu au cerut anumite analize care se fac obligatoriu inainte de FIV. Graba si nepasarea lor au condus la un deznodamant nefericit.

Fertilizare reusita, dar sarcina pierduta
De Crina M pe 04 Mai 2010

In luna decembrie am facut fertilizare la aceasta clinica. Sarcina fiind obtinuta prin fertlizare. La 6 saptamani a venit medicul grec in tara si a dorit sa vada toate pacientele care au reusit. Atunci mi se spune ca sarcina nu decurge cum trebuie si ca exista 2 variante ori pierd sarcina ori aceasta merge mai departe spre bine. Nu a fost asa. La cateva zile sarcina s-a oprit in evolutie si nu am stiut de ce.A m aflat mult mai tarziu ca sufar de sindrom antifosfolpipidic si ca puteam duce sarcina pana la capat daca dr. de la aceasta clinica imi recomandau sa fac si anlizele pentru acest sindrom dar ei nu mi-au recomandat. Sarcina se putea tine cu ajutorul unor injectii(Clexane). Ramane sa aprecetiati si sa va faceti o parere.

Parere
De Pislaru pe 26 Aprilie 2010

Nu poti ramine insarcinata prin inseminare cu trompele legate. Cu fertilizare in vitro poti.
Se pot deligatura din cate am inteles trompele in urma unei interventii chirurgicale.

Trompe legate
De Adriana camelia pe 24 Aprilie 2010

Am doua cezariene si in urma ultimei nasteri mi s-au legat trompele, in urma divortului m-am recasatorit si acum doresc sa fac un copil, pot sa raman insarcinata in urma inseminarii daca am trompele legate si sarcina si nasterea sa fie bine?

Contact Biogenesis Centru de Fertilizare

Adresa

Justinian, 3, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.biogenesis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.