• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Biogenesis Centru de Fertilizare

Biogenesis centru de fertilizare in vitro din Bucuresti.

Biogenesis centru de fertilizare in vitro din Bucuresti.

tratamentul infertilitati cuplului si reproducerea umana asistata
endoscopie digitala
ecografie obstretricala si ginecologica
colposcopie
histeroscopie ginecologica

FIV
ICSI

dr. Diakoumakos Athanassios
dr.Anastassios Argyriou
conf dr Poiana Niculae medic primar obstretica ginecologie
dr Balea Lucia medic primar obstretica ginecologie

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 031.104.0482 / 0726.225.153

FIV – 1900 Euro
ICSI – 400 Euro
congelare gratuita in primul an

Opinii utilizatori

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Ajynx pe 03 Octombrie 2012

Buna! Eu ma duc la aceasta clinica de 2 ani de zile. Ce vreau sa ca spun este ca FIV-ul mi-a reusit din prima. Am ramas insarcinata cu gemeni, iar la 7 luni am pierdut sarcina din cauza lipsei de profesionalism al unei doamne doctor de la spitalul Pantelimon. Ceea ce vreau sa scot in evidenta este faptul ca eu am stiut cati embrioni o sa mi se puna, chiar am semnat pt acest lucru, in viata mea nu l-am auzit macar sa ridice tonul doctor Tanos, nu numai la mine ci la oricine. Echipa ca la Biogenesis nu exista, iar reusita lor este in medie de 80%. Asa ca te rog sa nu mai informezi gresit lumea, lasa-le pe cele care vor copii intr-adevar copii sa vina la ei!

Biogenesis Centru de Fertilizare
De LACATU MARIANA MONICA pe 30 Aprilie 2012

Buna. Sunt foarte multumita de clinica si de tot personalul! Multi pupici doamna doctora Pacu Irina. Sunteti cea mai buna!

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Anna maria pe 05 Martie 2012

Buna, eu nu va recomand centrul Biogenesis. Nu am spatiu sa va spun toata situatia mea, dar pot spune ca in ziua transferului a fost un haos total. Nu mi s-a explicat procedura, nu mi s-a spus cati embrioni imi sunt transferati, nu mi s-a raspuns la intrebari si multe altele. Cel mai frumos a fost dupa transfer cand am fost numita de catre dr. Diakoumakos Athanasios mincinoasa pentru ca mi-am facut cunoscuta povestea pe internet si a urlat la mine vreo 15 minute. Imi pare rau ca am primit mesaj cu multe fete care au avut probleme cu ei, ma felicita pentru curajul de a-mi spune povestea, dar ele nu spun nimic.

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Pislaru pe 20 Iunie 2011

Nici cea mai buna clinica din lume nu are procentul atit de mare. Fiti realiste cind scrieti asa ceva.nu spun ca nu sunt buni, dar nici aceasta rata de succes nu o pot avea. Nu sunt Dumnezeu. Sa fim seriosi.

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Coco pe 15 Iunie 2011

Buna, va recomand din toata inima aceasta clinica. Are rezultate in proportie de 90%-95%. Nu am mai intalnit asa ceva. Dupa cateva esuari pe la Giulesti, sa ramai din prima aici.

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Cazan marcy pe 29 Martie 2011

Da, intradevar se face fiv pe loturi, dar nu te ia la intamplare, am facut si eu fiv acum 3 zile cu prof Poiana e tare dragut si tot personalul la fel. Acum astept sa treaca 14 zile sa imi fac testul de sarcina. Va recomand cu incredere clinica biogenesis.

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Monica ivana pe 24 Ianuarie 2011

Servicii super, grija deosebita fata de client. Recomand in mod deosebit.

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Monna pe 25 Decembrie 2010

Am avut mari probleme la aceasta clinica! Depinzi de medicii greci, care anuleaza procedurile cand ti-e lumea mai draga.

Biogenesis Centru de Fertilizare
De Pislaru pe 28 Iunie 2010

Contacteaza-ma pe avmarci2006@yahoo.com. Spune-mi ce te intereseaza, iti raspund cu mare placere.

Fertilizare
De Mihai pe 25 Iunie 2010

Va rog daca puteti sa ne dati si noua mai multe detalii.

Contact Biogenesis Centru de Fertilizare

Adresa

Justinian, 3, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.biogenesis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.