• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
29 opinii
Cabinet:
particular

Centrul Medical Gynecoland

Centrul Medical Gynecoland este organizat ca un spital privat a carui particularitate consta in ultraspecializarea sa in chirurgie ginecologica si chirurgia sanului patologic. Situat in centrul Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului, el ofera o ambianta calda, intima, eleganta, parere impartasita unanim de pacientele internate.

Centrul Medical Gynecoland este organizat ca un spital privat a carui particularitate consta in ultraspecializarea sa in chirurgie ginecologica si chirurgia sanului patologic. Situat in centrul Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului, el ofera o ambianta calda, intima, eleganta, parere impartasita unanim de pacientele internate.

Spitalul privat asigura efectuarea de consultatii ginecologice, senologice si obstetricale, beneficiind de aparatura necesara diagnosticarii complete a afectiunilor din aceasta specialitate. Umarirea sarcinii clinic si paraclinic este efectuata de medici obstetricieni cu experienta in domeniu. Controlul genital si mamar periodic reprezinta un factor important de prevenire a unor boli grave. Laboratorul propriu permite efectuarea de analize specifice genitale (examen microbiologic al secretiei vaginale cu antibiograma/antifungigrama pentru culturi pozitive, PAPTEST, spermograma, analize hormonale) si analize complexe hematologice si biochimice din sange si urina, necesare evaluarii starii de sanatate. Analizele de laborator indeplinesc standardele de calitate atestate international.

L-V: 9:00-18:00; S: 9:00-13:00; D: Inchis

telefonic: 021.337.29.53; 021.336.43.73

Dr. Stoian Ioan - Medic primar obstetrica-ginecologie; Dr. Vasile Mirela - Medic specialist obstetrica-ginecologie; Dr. Jumuga Cristian - Medic specialist obstetrica-ginecologie.

Consultatie ginecologica 100 lei; Consultatie senologica 80 lei; Consultatie obstetricala 100 lei; Control dupa consultatie si tratament ( max. 30 zile) 60 lei; Consultatie planning familial 80 lei; Consultatie comportament sexual 80 lei.

laborator propriu de analize

noutate absoluta in Romania este chirurgia estetica genitala reprezentata de operatiile de rejuvenare vaginala (reintinerire vaginala), reductia de labii, s.a.

Opinii utilizatori

Centrul Medical Gynecoland
De Ilisei Rodica pe 28 Ianuarie 2011

Intr-adevar si eu merg de aproape un an la domul doctor Cristian Jumuga. Un om deosebit de pregatit, calm, intelept, care iti explica totul legat de sanatatea ta in termeni pe care sa ii intelegi si tu. Intotdeauna am plecat de la dansul cu mai multa incredere in mine. Acum am 43 de ani si sunt insarcinata. Sper ca, cu ajutorul domnului doctor sa pot duce sarcina la capat. Il recomand cu incredere tuturor femeilor si viitoarelor mamici. Ilisei Rodica- pacienta.

Centrul Medical Gynecoland
De Gabi pe 20 Octombrie 2010

Dr. Picu Maria face consultatii de 2 ori pe luna la Bucuresti si permanent la Craiova la clinica Helios.

Centrul Medical Gynecoland
De Gabriela p pe 20 Octombrie 2010

Cu adevarat dr. Picu Maria este o categorie aparte de om si de doctor si e tanara. De ce nu sunt si alti medici contaminati ca dansa de profesionalism si dublati de oameni cu un caracter deosebit? Toata stima! Daca nu o "ajuta" colegii in cativa ani va straluci.

Dr. Maria Picu
De Emilia, stiuca pe 01 Octombrie 2010

Un medic extraordinar cu un suflet mare. Am luat contact cu dumneaei in 2009 cand am fost operata de un cancer tiroidian pe sectia dr. Badiu. Toata stima pentru doamna Picu.

Centrul Medical Gynecoland
De Eftimie elena pe 14 Aprilie 2010

Mii de multumiri domnului doctor Stoian si toata stima.

Dr. Picu Maria
De Ana Matei pe 20 Februarie 2010

Pot sa va spun ca pe dr. Picu Maria am cunoscut-o in institutul Parhon in anul 2006 cand am ajuns acolo si am fost diagnosticata cu boala Basedow. Eram tare speriata insa Dumnezeu mi-a scos-o in cale pe dansa, este un medic bun, un om si un suflet minunat, m-a sustinut si mi-a dat incredere ca o sa ma fac bine si ca nu ajung la operatie si am urmat tratamentul dansei 2 ani de zile, iar azi sunt din nou un om normal. Dansa era medic rezident atunci si lucra la etajul 2, pe sectia profesorului Coculescu la saloanele doctorului Badiu, dar intre timp a devenit specialist. Ultima data am fost la dansa la control la Parhon anul trecut in vara, iar apoi am fost cu cumnata mea pentru o problema ginecologica la clinica despre care vorbiti, unde a tratat-o dr. Jumuga. O recomand cu toata caldura, este un medic care pune suflet in tot ce face si nu trateaza cu superficialitate problemele pacientilor.

Maria Piu Viespescu
De Dulgheru victorita pe 07 Ianuarie 2010

Va rog sa imi oferti cateva date despre doctorul endocrinolog Maria Piu Viespescu pentru ca nu se gasesc date despe dansa. Da consultatii la gynecoland, dar nu figureaza ca medic pe nici o lista nici la Parhon, nici la Gynecoland.

Multumiri
De Raducan Ramona pe 22 Octombrie 2009

Vreau sa va spun ca am cautat ce este mai bun pentru mama mea care are cancer la san si am gasit cu ajutorul bunului Dumnezeu aceasta clinica Gynecoland! Multumesc din toata inima domnului profesor Ioan Stoian, domnului doctor Cristian Jumuga si intreg personalului pentru tot ce ati facut pentru mama mea, sunteti o echipa de profesionalisti, sa va ajute Dumnezeu la orice pas pentru ca mi-ati salvat singura fiinta care o mai am pe lume! O sa ma rog toata viata pentru dumneavoastra sa aveti parte numai de bine pentru ca il meritati pe deplin! Va multumesc.
Fiica pacientei dumneavoastra Butoi Lizeta

Centrul Medical Gynecoland
De Crina pe 11 Octombrie 2009

E foarte scump, e foarte curat si modern, personal de inalta clasa, dar medici de 2-3 stele.

Contact Centrul Medical Gynecoland

Adresa

Gramont, 7, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Piata Regina Maria - Rond Cosbuc
Site www.gynecoland.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.