• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Jumuga Cristian
44 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Jumuga Cristian

Dr. Jumuga Cristian medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in ecografie mamara, ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie si citodiagnostic.

Dr. Jumuga Cristian medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in ecografie mamara, ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie si citodiagnostic.

competente in ecografie mamara, ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie si citodiagnostic

obstetrica - ginecologie

Clinica Ginecoland

program clinica:
consultatii:
09:00 - 20:00 (luni - vineri, pe baza de programare);
09.00 - 14.00 (sambata, pe baza de programare)

Opinii utilizatori

NU RECOMAND ABSOLUT DELOC!!!
De Andreea blu pe 21 Decembrie 2018

Niciodata nu am fost tratrata mai execrabil decat modul in care m-a tratat CRISTIAN JUMUGA ca nu merita sa ii fie adresata functia de doctor! Dupa ce am asteptat aproape o ora in sala, am intrat in sfarsit si am fost acuzata ca am anulat una dintre programari (aveam 2: colposcopie si mamografie) desi eu nu am facut nimic mai mult decat sa imi dau numele. M-a iertat de data asta dar data viitoare a zis ca va fi sever si se ve supara. Dupa care i-am povestit istoricul, a inceput procedura de colposcopie a constatat ceva pe buza posterioara si a sugerat sa fac biopsie. Pentru mine a fost un soc, m-am umplut de lacrimi dar el a zis: NU INTELEG DE CE PLANGI?? DAR NU ESTI PACIENTA MEA ASA CA NU MA INTERESEAZA, PACIENTELE MELE VECHI NU PLANG DE REGULA!
STIU CLAR .ca in cazul in care medicul observa ceva anormal la camera in timpul procedurii, este OBLIGATORIU sa continue cu biopsia, ceea ce NESIMTITUL ASTA a refuzat din simplul motiv ca nu voi continua sa fiu pacienta lui. A spus: DIN MOMENT CE NU VEI CONTINUA SA VII LA MINE, ITI RECOMAND SA ITI GASESTI UN DOCTOR BUN SA CONTINUE PROCEDURA. EU DEJA TI-AM DAT PREA MULTE INFORMATII CAND PUTEAM SA ITI DAU FISA SI SA-TI UREZ SANATATE SI LA REVEDERE.
Eu plangeam de soc si mai ales de felul cum ma trata, asistenta lui se juca cu parul si zambea ca o proasta si urma sa pun intrebari ca la un examen sa-mi apar lucrarea de licenta. INCA UNA- MAI AI INTREBARI-DACA NU O ZI BUNA!
INCA O DATA EXECRABIL, DEZGUSTATOR. Am iesit cu o gramada de emotii si plina de lacrimi. TOTALA LIPSA DE COMPATIE, COMPASIUNE, INTELEGERE CA ASTFEL DE VESTE POATE FI SOCANTA DACA NU INTELEGI CE INSEAMNA. A zis: TE POTI INGRIJORA FOARTE TARE SAU NU- E COMPLET ALEGEREA TA! CUM SA DAI ASTFEL DE RASPUNS NENEA JUMUGA, AI FOST SCAPAT IN CAP LA NASTERE???? PLANGEREA SCRISA LA RECEPTIE NU VOI STI NICIODATA DACA A AJUNS LA EL DAR SPER SA CITESTI MESAJELE CELOR NEMULTUMITE SI SA STII CA NU ESTI UNICUL MEDIC SI INGAMFAREA SI CINISMUL TAU NU TE DUCE NICAIERI. ESTI PRAF SI PULBERE CA OM! PROASTA PROASTA EXPERIENTA.

Nu recomand ...
De Cristina2200 pe 22 Noiembrie 2018

Pentru mine din pacate a fost o experienta neplacuta. Sunt convinsa ca este un medic bun, insa pentru unele persoane conteaza si modul in care iti vorbeste medicul. A avut un anumit aer de superioritate, m-a corectat la unele fraze banale pe care le spuneam (eu avand emotii si o frica mare de doctori si spitale de obicei) si m-a facut sa ma simt foarte prost, ca si cum ce mai cautam si eu acolo sa il deranjez cu prezenta mea. Deci nu ... o fi medicul potrivit pentru alte persoane, dar nu pentru mine.

Excelent!!!
De Camelia Voinic pe 04 Ianuarie 2018

Recomand cu mare încredere și drag!

Recomand
De Teo pe 04 Mai 2017

Un medic foarte bun, profesionist, este foarte atent la detalii,explica totul foarte bine si cu rabdare, la finalul consultatiei poti pune intrebari daca este ceva neclar. Sunt pacienta domnului dr de 5 ani, am trecut prin mai multe interventii chirurgicale si o nastere.Nu m-a dezamagit niciodata. Intr-adevar la clinica Gynecoland se intarzie intotdeauna (intri in cabinet cu cel putin 30 de min peste ora la care esti programata), dar sa speram ca se va rezolva cumva acest aspect neplacut acum ca s-au mutat intr-un sediu nou si foarte modern.

Nu recomand
De Anonim pe 10 Februarie 2017

Eu am avut o sarcina oprita in evolutie, de 8 saptamani, ca atare a trebuit sa fac interventia de intrerupere sarcina. Chiar dc medicul meu era la Regina Maria, am optat pentru Gynecoland, datorita pretului pentru aceasta interventie, mult mai mic ca la RM. Pe langa faptul ca dl Jumuga, s-a purtat extrem de urat la consultatie, ca nu i-a convenit faptul ca eram doar in trecere, mi-a cautat unul din ovare aproape 10 minute (am si un chist care cumva l-a confuzat). Interventia cu toate ca trebuia considerata ca fiind Chiuretaj uterin terapeutic, neffind alegerea mea sa fac avortul, ci trebuia pentru ca sarcina era oprita din evolutie, ei totusi m-au taxat ca pentru un avort la cerere. Nu o sa mai revin la aceasta clinica. Operatia s-a desfasurat ok, dar felul in care s-au purtat cu o persoana care deja trecuse prin destule, lasa de dorit.

Recomand
De Mihaela pe 18 Ianuarie 2017

Eu am fost foarte multumita de dr. Jumuga. E adevarat ca m.a intrebat "ce am,de ce am venit" dar mi se pare o intrebare fireasca pentru un medic. S.a purtat foarte frumos,mi.a raspuns la toate intrebaruile,am si glumit...mi se pare un medic asa cum trebuie sa fie.
Clinica nu are niste conditii extraordinare,insa nu platim pentru aspectul ei ci pentru competenta medicilor.

Minunat
De Guinea pe 26 Noiembrie 2016

Am nascut cu domnul doctor Jumate.Este the best.Va iubim

Nu recomand
De Raluca pe 22 Noiembrie 2016

Sunt profund dezgustata!Dupa ce am stat o ora si jum sa astept,mai tot timpul se intampla asta la Gynecoland,am intrat la el in cabinet si m a intrebat ca la piata ce am.Dupa care m am asezat si mi a facut o ecografie la san!Mi era si frica sa deschid gura,ca imediat im tragea o provire taioasa de genul "taci si asculta".Asistentele radeau si se prosteau prin cabinet,de parca se aflau undeva in parc.El nu mi a spus absolut nimic,doar ca nu vede ce am si poate sa fie orice si punct.Am incercat sa mai pun o intrebare dar mi s a raspuns cu ridicat de ton si cu"v am mai spus o data"!Probabil era foarte nervos ca asteptau foarte multe paciente si era un decalaj de o ora si jum!Dar de ce ti iei atatea programari?Fiecare pacient avea alocat doar 10 minute!Din calicie!Si asta a fost tot!Total neprofesionisti,el un "taran" si niste asistente de doi lei!"Marea Clinica"....nu recomand nimanui!

Interes financiar
De Aida pe 07 Februarie 2016

In urma unor recomandari de la cativa medici buni si paciente tratate de acesta de diverse afectiuni, am ajuns la dansul. In momentul in care m-am asezat pe scaun, cuvintele lui au fost "Da, ce vrei, ce ai?"... Mi s-a părut o abordare un pic cam ciudatica, dar m-am confortat. Am cerut o ecografie transvaginala fără a cere un consult deoarece aveam nevoie de o confirmare. A început "măsurătorile", spunandu-mi foarte degajat ca am un fibrom de 90 mm. Dupa ecografie l-am întrebat ce sanse sunt sa pot duce o sarcina la bun sfarsit tinand cont dimensiunea fibromului,iar dansul mi-a răspuns ca sigur pot duce sarcina si ca nu ar fi nici o problema daca nasc copilul pana in 34saptamani ca oricum exista incubatoare.
M-a bufnit rasul ca tot ce spunea era pe un ton degajat, ca si cum ar fi fost ceva normal sa nasti prematur. Mi s-a părut absurd din partea unui doctor cu o astfel de experienta sa îmi spună ditamai bazaconiile ... Mentionez ca in urma unui RMN acel fibrom gigant are doar 5,85cm - este o diferenta destul de mare. Dansul a fost deranjat de faptul ca am refuzat sa achit taxa consultului si a tinut sa îmi comunice faptul ca atata timp cat am refuzat el poate sa îmi spună ce considera el. Cabinetul este foarte bine cotat, însă in momentul in care ajungi acolo constati ca pozele sunt frumoase. Cam atât am de spus despre dansul. No comment

Operatie la san
De Lacramioara pe 20 Noiembrie 2014

Dl.dr. Jumuga este un om extraordinar si un medic dedicat. Totul face ca la carte, cu multa rabdare si se vede cu multa pasiune.Pe mine m-a operat la san si sunt foarte multumita, atat de profesionalism, cat si de atitudine. Recomand din toata inima!

Contact Dr. Jumuga Cristian

Adresa

Gramont, 7, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Regina Maria - Rond Cosbuc
Site www.gynecoland.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.