• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
29 opinii
Cabinet:
particular

Centrul Medical Gynecoland

Centrul Medical Gynecoland este organizat ca un spital privat a carui particularitate consta in ultraspecializarea sa in chirurgie ginecologica si chirurgia sanului patologic. Situat in centrul Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului, el ofera o ambianta calda, intima, eleganta, parere impartasita unanim de pacientele internate.

Centrul Medical Gynecoland este organizat ca un spital privat a carui particularitate consta in ultraspecializarea sa in chirurgie ginecologica si chirurgia sanului patologic. Situat in centrul Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului, el ofera o ambianta calda, intima, eleganta, parere impartasita unanim de pacientele internate.

Spitalul privat asigura efectuarea de consultatii ginecologice, senologice si obstetricale, beneficiind de aparatura necesara diagnosticarii complete a afectiunilor din aceasta specialitate. Umarirea sarcinii clinic si paraclinic este efectuata de medici obstetricieni cu experienta in domeniu. Controlul genital si mamar periodic reprezinta un factor important de prevenire a unor boli grave. Laboratorul propriu permite efectuarea de analize specifice genitale (examen microbiologic al secretiei vaginale cu antibiograma/antifungigrama pentru culturi pozitive, PAPTEST, spermograma, analize hormonale) si analize complexe hematologice si biochimice din sange si urina, necesare evaluarii starii de sanatate. Analizele de laborator indeplinesc standardele de calitate atestate international.

L-V: 9:00-18:00; S: 9:00-13:00; D: Inchis

telefonic: 021.337.29.53; 021.336.43.73

Dr. Stoian Ioan - Medic primar obstetrica-ginecologie; Dr. Vasile Mirela - Medic specialist obstetrica-ginecologie; Dr. Jumuga Cristian - Medic specialist obstetrica-ginecologie.

Consultatie ginecologica 100 lei; Consultatie senologica 80 lei; Consultatie obstetricala 100 lei; Control dupa consultatie si tratament ( max. 30 zile) 60 lei; Consultatie planning familial 80 lei; Consultatie comportament sexual 80 lei.

laborator propriu de analize

noutate absoluta in Romania este chirurgia estetica genitala reprezentata de operatiile de rejuvenare vaginala (reintinerire vaginala), reductia de labii, s.a.

Opinii utilizatori

O clinica cu suflet
De D.I.M. pe 01 Noiembrie 2014

Am ajuns la Gynecoland in urma unei recomandari, cu emotii am pasit pragul cabinetului dr. Stoian, in urmatoarele 5 min mi-am dat seama ca am ajuns exact unde trebuie. M-am simtit ca la o ora de anatomie cu profesorul preferat, evident, dr. Stoian - un om deosebit, cu foarte multa rabdare si mult profesionalism, un medic de exceptie, un model de urmat. Dupa modelul dumnealui este si echipa pe care o coordoneaza.

In 30 min am luat decizia de a ma opera in aceasta clinica si, acum dupa operatie, consider ca am luat cea mai buna decizie.

Echipa medicala de exceptie, conditiile de spitalizare de asemenea, preturi mici in comparatie cu alte clinici particulare, beneficiezi de atentie deosebita din partea tuturor, te simti in siguranta si, foarte important, are cine sa-ti raspunda la toate intrebarile pe care le ai. Nu am crezut ca in Romania poti gasi astfel de medici si servicii de calitate, BRAVO!

Toata stima pt dr. Stoian si echipa sa!

Un spital de exceptie
De Gabriela Dinca pe 02 Septembrie 2014

Mii de multumiri cadrelor medicale de la Gynecoland, in special domnului doctor Stoian Ioan, pentru care am tot respectul. Eu personal nu am mai intalnit asemenea conditii la acest spital, si nu vorbesc doar de cazare, curatenie, dar mai ales de caracterul uman al celor de acolo, incepand de la asistente si pana la doctori. Exista multa rabdare, ti se explica in detaliu cum decurge procedura, recuperarea, la ce sa te astepti. Aparatura este de cea mai buna calitate, nu este nevoie sa te plimbi prin zeci de spitale pentru ca doar in alta parte exista acel aparat. Mie mi-au salvat viata acesti oameni, asa ca nu pot decat sa vi-i recomand cu cea mai incredere.

Multumiri
De VIRGINIA SAVA pe 12 Mai 2014

Clinica de nota 10. Am intalnit oameni profesionisti si extrem de buni. Increderea cu care am venit in clinica m-a facut sa nu ma tem nici un moment de interventia chirurgicala,iar apoi recuperarea rapida si climatul extrem de placut din clinica m-au facut sa ma simt ca intr-o mica vacanta.

Nu ai nici un moment impresia ca esti intr-un spital, delicatetea cu care esti inconjurat, modul cum esti tratat de tot personalul, ambianta placuta, fac ca vindecarea sa fie rapida.

Nu am cuvinte care sa multumeasca d-lui Dr. Stoian, multumiri de asemeni pentru Dr. Mirela Vasile si Dr. Plesa precum si pentru asistentele dragute si profesioniste.

Recomand cu toata sinceritatea clinica Gynecoland

Recomand cu multa caldura clinica
De Mardarasevici mariana pe 06 Aprilie 2014

M-am operat in martie 2014 in aceasta clinica si nu am cuvinte pentru intelegerea si increderea care mi-a fost inspirata de intreaga echipa de medici, asistente si intregul personal. Dumnezeu mi-a indrumat pasii si sunt foarte fericita ca am hotarat sa ma operez aici, pentru ca am avut senzatia ca nu sunt la spital, ci intr-o statiune la odihna. Multumesc din inima d-lui dr.Stoian Ion si d-lui dr. Jumuga Cristian pentru tot ce au facut pentru mine si le doresc din toata inima multa putere de munca si sanatate sa fie de folos si altor persoane care au nevoie de ajutor. Recomand cu mult drag aceasta clinica, pentru care am numai cuvinte de lauda.

Nota 20
De Aneta petre pe 02 Decembrie 2013

M-am operat in aceasta clinica pe 11/11/2013 si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lor. Medici si asistente toti profesionisti, in special, domnul doctor Cristian Jumuga. Recomand cu caldura aceasta clinica.

Medici de nota 10!
De Popa Ileana pe 23 Mai 2013

Am fost operata in clinica Gynecoland in urma cu 6 luni. O clinica cu altfel de medici. Medici de nota 10! Multumesc dr. Ioan Stoian, dr. Vasile Mirela, Dr. Plesa Cristian si asistentelor care m-au ajutat.

Felicitari domnule doctor Stoian pentru aceasta clinica, doresc intregului personal sanatate si putere de munca pentru a putea ajuta cat mai multe persoane. Mergeti cu incredere catre aceasta clinica.

Clinica de nota 10
De Bileru cristina pe 13 Martie 2013

Am fost operata acolo, merita toti banii, si recomand din tot sufletul tuturor care au nevoie. Este o clinica in care te simti om, nimeni nu te trateaza de sus si este de apreciat profesionalismul lor. Multumesc din sufletul intregii echipe care a lucrat cu mine si mai ales Dr. Jumuga Cristian, Plesa Cristian, asistentei Oana, asistentei Nety, si celorlalte 3 de la sala de operatii si terapie carora nu le stiu numele (datorita faptului ca eram ametita), dar le amintesc inca odata ca le iubesc. Bravo fetelor! Sunteti un exemplu! Trebuie sa predati lectii de conduita si altora, sper ca nimeni si nimic sa nu va altereze zambetul pe care l am vazut eu cand m-am trezit! Felicitari Domnului dr. Stoian pentru ce a realizat acolo!

Centrul Medical Gynecoland
De Catalina Panait pe 14 Februarie 2013

Cu o usoara nesiguranta am intrat in curtea acestei clinici. Imi fusese recomandata de cumnata mea, dar ma gandeam ce poate avea asa de special. Ei bine are oameni, nu doar doctori. Mi-am dat seama ca mi-am pierdut multi ani la alti medici care doar m-au plimbat pe bani multi fara sa-mi rezolve macar o problema, iar aici dupa doar 1 ecografie si un consult sunt deja mult mai optimista si fericita. Multumesc Dnei.Doctor Macota pentru atentia cu care mi-a ascultat problemele si abia astept sa continuam pe acest drum, iar in curand sa va anunt ca toate probleme mele s-au "reparat". Felicitari intregii echipe!

Foarte bine!
De Viorica pe 23 Februarie 2012

M-am operat in aceasta clinica. Totul a fost excelent , nu aveti de ca sa va temeti, nici un fel de durere totul decurge absolut fara durere. Multumesc din suflet domnului doctor Stoian si intregii echipe pentru tot ce fac spre binele nostru. Curaj fetelor nu are de ce sa va fie teama.

O clinica excelenta
De Dumitrescu Adriana pe 20 Februarie 2012

O clinica excelenta, o echipa minunata, oameni care stiu ce fac. Bravo Domnule doctor Stoian si intregii echipe! Bravo Gynecoland! Am suferit o interventie chirurgicala la Gynecoland in anul 2009. Am fost extrem de multumita! Va multumesc tuturor celor de acolo si va doresc multa, multa sanatate! Domnul doctor Stoian este un doctor exceptional si un om minunat.

Contact Centrul Medical Gynecoland

Adresa

Gramont, 7, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Piata Regina Maria - Rond Cosbuc
Site www.gynecoland.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.