• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
29 opinii
Cabinet:
particular

Centrul Medical Gynecoland

Centrul Medical Gynecoland este organizat ca un spital privat a carui particularitate consta in ultraspecializarea sa in chirurgie ginecologica si chirurgia sanului patologic. Situat in centrul Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului, el ofera o ambianta calda, intima, eleganta, parere impartasita unanim de pacientele internate.

Centrul Medical Gynecoland este organizat ca un spital privat a carui particularitate consta in ultraspecializarea sa in chirurgie ginecologica si chirurgia sanului patologic. Situat in centrul Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului, el ofera o ambianta calda, intima, eleganta, parere impartasita unanim de pacientele internate.

Spitalul privat asigura efectuarea de consultatii ginecologice, senologice si obstetricale, beneficiind de aparatura necesara diagnosticarii complete a afectiunilor din aceasta specialitate. Umarirea sarcinii clinic si paraclinic este efectuata de medici obstetricieni cu experienta in domeniu. Controlul genital si mamar periodic reprezinta un factor important de prevenire a unor boli grave. Laboratorul propriu permite efectuarea de analize specifice genitale (examen microbiologic al secretiei vaginale cu antibiograma/antifungigrama pentru culturi pozitive, PAPTEST, spermograma, analize hormonale) si analize complexe hematologice si biochimice din sange si urina, necesare evaluarii starii de sanatate. Analizele de laborator indeplinesc standardele de calitate atestate international.

L-V: 9:00-18:00; S: 9:00-13:00; D: Inchis

telefonic: 021.337.29.53; 021.336.43.73

Dr. Stoian Ioan - Medic primar obstetrica-ginecologie; Dr. Vasile Mirela - Medic specialist obstetrica-ginecologie; Dr. Jumuga Cristian - Medic specialist obstetrica-ginecologie.

Consultatie ginecologica 100 lei; Consultatie senologica 80 lei; Consultatie obstetricala 100 lei; Control dupa consultatie si tratament ( max. 30 zile) 60 lei; Consultatie planning familial 80 lei; Consultatie comportament sexual 80 lei.

laborator propriu de analize

noutate absoluta in Romania este chirurgia estetica genitala reprezentata de operatiile de rejuvenare vaginala (reintinerire vaginala), reductia de labii, s.a.

Opinii utilizatori

Doctor Picu Maria
De Cristina pe 08 Februarie 2012

Sunt pacienta doctoritei Picu Maria de 5 ani si de atunci merg periodic la dansa la control. O recomand cu toata caldura atat ca medic cat si ca om, este plina de profesionalism si responsabilitate. Saptamana trecuta mi-a facut o punctie in nodulul meu din tiroida, am simtit doar ca o intepatura de ac. O mana si un suflet de aur! Rar am intalnit asa medic, nu am cuvinte decat de lauda.

Centrul Medical Gynecoland
De Claudia rusu pe 13 Octombrie 2011

Si eu ma numar printre cei care au suferit o interventie la aceasta clinica si nu am decat cuvinte de lauda pentru dansii. Incepand cu doamna dr. Vasile si pana la anestezis, asistente si receptionere, toata lumea a fost foarte profi si pregatita. Chiar daca recunosc ca preturile sunt un pic ridicate eu consider ca atunci cand vine vorba de sanatate nu te mai gandesti la banuti. Recomand aceasta clinica cu mare drag

Este de recomandat!
De Elena pe 27 Iunie 2011

Bineinteles ca mereu vor exista si pareri proaste, dar in general atunci cand la multe pareri bune se adauga cate una total in opozitie, e clar ca exista un dram de rautate la mijloc. Eu am incercat pe pielea mea si nu pot sa spun decat ca ii recomand, in primul rand pentru disponibilitatea pe care o au fata de pacient si profesionalismul de care dau dovada. Cred ca cel mai bine este ca fiecare isi formeze o parere din propria experienta pentru ca altfel, vor exista mereu neumultumiti care nu se duc la doctor decat in ultima faza si apoi asteapta de la medic sa faca minuni.

Centrul Medical Gynecoland
De Otilia sf pe 17 Iunie 2011

Totusi trebuie sa va bazati pe ceva. Ce a determinat aceasta atitudine transanta si poate sincera. Poate nu ne mai izbim si noi de aceleeasi greseli. Ce varsta are doctorita?

Centrul Medical Gynecoland
De Popescu alecu cristian pe 15 Iunie 2011

Amuzant raspuns, intamplator caut un cabinet "bun" de ginecologie pentru sotia mea(de ce caut unul "bun"? cand te prezinti la omul numit doctor n-ar trebui sa-i ti minte numele de familie, prin excelenta trebuie sa fie un mare profesionist). Cred ca in strainatate fiecare doctor isi trateaza foarte riguros competentele si sarcinile. Dumneavoastra incercati sa ne spuneti ca aceste competente si sarcini sunt oarecum facultative intrucat si doctorul este un om de rand. Eu cred ca este mai mult decat un om de rand avand in vedere cei 7 ani de rezidentiat insa medicii ramasi in tara in special cei tineri au trecut prin facultate "invatand" sa dea spagi grase la profesori si rezidentiatul l-au "petrecut" prin spitalele din tara unde au invatat sa ia spaga.

Centrul Medical Gynecoland
De O pacienta pe 11 Iunie 2011

Sunt socata de dr. Picu nu are harul necesar meseriei, clinica este superba curatenie de nota 10.

Gynecoland
De Melania Grosu pe 07 Iunie 2011

"trimis de Crina - E foarte scump, e foarte curat si modern, personal de inalta clasa, dar medici de 2-3 stele."

Stimata Doamna Crina, si medicii fac parte tot din personalul clinicii, asa ca afirmatia "personal de inalta clasa, dar medici de 2-3 stele" nu isi are rostul. Medicii de la aceasta clinica merita toate stelele: sunt extraordinari, sunt si medici, dar si oameni. De asemenea, asistentii medicali sunt si oameni si sunt si buni profesionisti. Cine afirma contrariul, probabil este nemultumit de propria soarta care nu are legatura clinica. Domnul dr. Stoian salveaza vieti si sperante prin profesionalismul sau si incurajeaza si alina suferintele sufletesti prin omenia sa. La fel si domnul dr. anestezist. La fel, doamna dr. Macota Gabriela, o buna profesionista. Aceasta clinica isi merita tarifele pe care le practica. Nu recomand sa pierdeti timpul si sanatatea incercand tot felul de tratamente pe la alte clinici, la alti medici care nu se pricep.

Centrul Medical Gynecoland
De Pacienta pe 05 Iunie 2011

Am fost pacienta acestei clinici pentru o afectiune destul de grava, nu doresc sa dau detalii, dar am fost profund dezamagita de profesionalismul personalului medical pe care il consider complet nepregatit pentru cazuri mai speciale ! Probabil ca pentru analize de sange sunt ok, dar nu mai mult de atat! Am avut o experienta traumatizanta fizic si psihic, este de neconceput sa vopsesti doar gardul iar inauntru sa fie leopardul. In plus, desi se lauda cu aparatura de ultima generatie, ori nu stiu sa o foloseasca cum trebuie, ori habar nu au pe ce lume sunt si se joaca de-a diagnosticul, facand greseli cumplite. Nu recomand nimanui aceasta clinica!

Centrul Medical Gynecoland
De Dobrica Georgiana pe 26 Mai 2011

Parerea mea despre clinica este foarte buna, merg acolo de 7 ani. Pentru inceput am fost la d.nul doctor Stoian ,eu personal nu am intalnit un medic mai calm si intelegator ca dansul (cand am fost prima data am inceput sa spun repede simptomele, asa cum eram obisnuita de la alte cabinete, apoi repede pe masa, ti se arunca reteta si la revedere. Asa m-am chinuit 5 ani cu o rana pe col care nu se inchidea cu tratament ducandu-ma pe la diverse cabinete particulare ). Am ajuns la aceasta clinica din intamplare dar acest lucru mi-a schimbat viata si parerea despre medici (unde doctorul stie sa te asculte si sa-ti explice pe intelesul tau diagnosticul ). Am suferit o electrorezectie pe colul uterin fara durere, fara urmari. Acum sunt pacienta d.lui doctor Jumuga, si dansul este foarte dragut si profesionalist la fel ca si d/ul Stoian. Asa ca, stimate doamne preturile reflecta si calitatea serviciilor medicale. Multumiri d.lui Stoian Jumuga si persoanlului de la clinica.

Centrul Medical Gynecoland
De Dinu magda pe 05 Mai 2011

Si eu am 42 de ani si de ani buni ma chinui sa raman insarcinata, tu cu ajutorul acestiu medic ai reusit sau nu au fost probleme?

Contact Centrul Medical Gynecoland

Adresa

Gramont, 7, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Piata Regina Maria - Rond Cosbuc
Site www.gynecoland.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.