• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Stoian Ioan

Dr. Stoian Ioan, medic primar obstetrica-ginecologie a pus bazele primului spital de ginecologie din Romania, Gynecoland.

Dr. Stoian Ioan, medic primar obstetrica-ginecologie a pus bazele primului spital de ginecologie din Romania, Gynecoland.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Centrul Medical Gynecoland

Opinii utilizatori

Recunostinta
De Cristina pe 29 Iulie 2017

Am fost operata de catre domnul doctor Stoian Ioan la clinica dumnealui, Gynecoland. Am ales sa ma opereze dumnealui intrucat a fost singurul medic care mi-a inspirat incredere. Singurul la care am vazut omenie, si nu obisnuita raceala a medicilor. Un adevarat profesionist cu o echipa minunata. Nu credeam ca exista astfel de clinici in Romania. Il felicit din suflet. Datorita dumnealui voi putea deveni mamica, ceea ce este de nepretuit. Ii voi fi etern recunoscatoare. Il recomand tuturor femeilor care au probleme (in cazul meu a fost vorba de fibrom uterin).

Oameni de calitate
De Manea Loredana pe 04 Noiembrie 2014

Medicii merita pretuiti, respectati pentru ca sÂ?i-au pus viata in slujba semenilor. Se cuvine, sa le multumim mai des si sa ne rugam sa le dea bunul Dumnezeu sanatate si impliniri pe toate planurile. Satisfactia oamenilor in halate albe este aceea de a vedea ca isi fac semenii sanatosi, dar poate fi dublata de un spus din suflet.<br><br>Cu respect,

Un medic extraordinar
De Nicoleta Mitran pe 02 Septembrie 2014

Ii multumesc din suflet dr. Stoian Ioan si dr. Jumuga pentru tot profesionalismul de care au dat dovada, rabdarea si grija. Sunt medici de exceptie, la fel ca tot personalul spitalului Gynecoland. Chiar daca am fost acolo sa operez, amabilitatea si modul in care s-au comportat cu mine m-au facut sa ma simt ca intr-o mare familie. Recomand acest spital pentru orice problema in ginecologie aveti.

Clinica Gynecoland
De Laura N pe 29 August 2013

O clinica care merita tot respectul! Doctori care merita tot ce e mai bun in viata! Pentru sanatate oricat se plateste, dar asta nu inteleg unele persoane! Pentru mine este cea mai buna clinica si o recomand pentru toate femeile!

Multumiri
De Angelina Anca pe 21 Martie 2013

Dle. Doctor va multumesc din suflet Dv. si Dl. Dr. Jumuga pentru grija si increderea de care m-am bucurat in tot acest timp. Prin operatia facuta si prin tratamentul ulterior m-ati ajutat sa merg mai departe cu incredere. Va doresc multa sanatate, putere de munca si multe bucurii si satisfactii.

Multumiri!
De IONELA LECA pe 30 Ianuarie 2013

Am fost operata de dl. dr. Stoian in anul 2004, in Spitalul Militar. De atunci, ii multumesc zilnic si ma rog pentru sanatatea acestui OM care mi-a redat viata. Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a putea exprima recunostinta care i-o port acestei persoane, pentru care juramantul lui Hipocrate nu este doar o simpla fraza rostita la absolvire. Multumesc, domnule doctor!

Doctorul Stoian Ion
De Popa Ileana pe 11 Octombrie 2012

Felicitari pentru clinica Gynecoland. Am cunoscut in aceasta clinica doi medici deosebiti: dr. Stoian Ion si dr. Jumuga Cristian. Recomand tuturor femeilor care au probleme ginecologice sa apeleze cu incredere. Doctorul Stoian Ion este un medic de 5 stele in meseria pe care o practica. Ii doresc viata lunga si sanatoasa, pentru ca astfel de medici la noi sunt rari.

Dr.Stoian - un barbat deosebit!
De Adriana pe 13 August 2012

Impresionant C.V.! Felicitari!

E un super om!
De Adriana pe 12 August 2012

Un tip destept, inteligent, capabil, stapan pe sine, pe cunostintele lui si o memorie de elefant. Caracter puternic, care stie ce vrea, dinamic si simpatic, cu charisma. Calm, intelegator, tolerant. Nota 10 cu plus ptr.temperament si caracter! Toata simpatia mea!

Dr. Stoian Ioan
De Irina pe 07 Septembrie 2011

Preturi fabuloase, mediu civilizat, mi s-a spus ca am cancer ca e mai bine sa scot tot, dar nu imediat, dupa 3 luni. M-am operat laparoscopic in luna urmatoare si totul a fost ok. Nu am cancer. Cand am fost eu, intamplarea a facut ca 5 din pacientele de la usa dumnealui sa fie operate (cancer). Impresionant!

Contact Dr. Stoian Ioan

Adresa

Gramont , 7, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Piata Regina Maria - Rond Cosbuc
Site www.gynecoland.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.