• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Vasile Mirela
13 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Vasile Mirela

Dr. Vasile Mirela medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie si ecografie ginecologica si obstetricala.

Dr. Vasile Mirela medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie si ecografie ginecologica si obstetricala.

competente in colposcopie si ecografie ginecologica si obstetricala

obstetrica - ginecologie

Clinica Ginecoland

program clinica:
consultatii:
09:00 - 20:00 (luni - vineri, pe baza de programare);
09.00 - 14.00 (sambata, pe baza de programare)

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.337.2953 / 021.336.4373

Opinii utilizatori

Evitati-o!
De Iulia pe 15 Mai 2018

Dupa ce am ajuns acasa am constatat ca nici macar nu mi-ati dat o recomandare scrisa pentru "tratamentul" sugerat de dvs.
Sunteti un pic cam grabita si citez recenziile de pe alte site-uri: "o snoba, grabita, urmeaza doar intrebari standard, astfel incat ca uiti pt ce te afli acolo".
Profesionalismul si notele de 10 luate la examene sunt in neconcordanta cu graba si aroganta dvs. E si o vorba , nici 10 ani de facultate nu se compara cu cei 7 ani de acasa.
P.s. exprimarea aia : " va dati cu crema pe ss..ani, din cauza faptului ca sunt mici sau mutritele din timpul consultatiei, sunt total lipsite de bun simt, "DNA"!
Odata ce am alaptat un copil si mi s-a format un nodul era normal sa apelez la un asemenea "specialist".

..
De Elena pe 13 Octombrie 2016

Sfatul meu este sa o evitati pe individa aceasta...nu am cuvinte ! Eu nu am mai vazut sa bagi in cabinet cate 3 4 persoane o data...

Dr. Vasile Mirela
De Atom pe 31 August 2016

Un medic repetent la capitolul comunicare, care era preocupat de vocea mea de parca venisem la "orelist", care m-a indopat cu Climen vreo 7 ani si care era in stare sa-mi faca toate investigatiile posibile doar pentru a-mi lua cat mai multi bani...O snoabă care si-a trecut inclusiv notele in curriculum vitae.

dr vasile mirela
De Mihaela pe 09 Octombrie 2015

un medic excelent, o persoana calda dar si foarte competenta, mi a ghicit din prima analiza cauza suferintei.
o recomand oricand.

Plictisita si grabita
De Valentina pe 20 Ianuarie 2015

Este un medic superficial, lipsa rabdarii si neprofesionalismul sunt caracteristici de baza ale dumneaei. Te usureaza de bani, dar nu ai nicio rezolvare a vreunei probleme.

Un doctor foarte bun
De Laura pe 03 Septembrie 2014

Doamna doctor Vasile este medicul meu ginecolog, merg la ea de peste doi ani, dupa ce inainte am schimbat foarte multi medici ginecologi si niciunul nu mi-a placut. Doamna doctor a reusit sa ma scape de o candidoza recurenta asociata cu o alta infectie, dupa ce am luat tratamentul recomandat nu am mai avut niciodata probleme. Merg la 6 luni pentru control periodic si de fiecare data sta si vorbeste cu mine, imi pune foarte multe intrebari, imi explica tot ce o intreb, nu ma grabeste afara din cabinet. O recomand cu drag.

Este un medic excelent!
De Peichea Loredana pe 07 Februarie 2012

Merg la ginecolog destul de des, insa doamna dr. Vasile Mirela este exceptionala, nu numai pentru modul in care explica, ci si pentru dovada de profesionalism. Intr-adevar, tarifele sunt mari, dar ultima mea vizita la un alt medic ginecolog, care-mi spunea ca totul e ok, nu am nici-o problema, m-a facut sa am incredere in dr. Vasile Mirela si in examinarea facuta de dansa. Sigur, nu sunt probleme mari la mine, dar trebuie eliminate! Eu recomand cu incredere acest medic, deoarece se implica la superlativ, sigur, ajutata si de aparatele Clinicii Gynecoland!

Dr. Mirela Vasile
De Laura r pe 05 August 2011

Sincer, sunt putin mirata de parerile negative pe care le-am citit. Cu tot respectul pentru tiza mea si pentru ina si cu parere de rau ca au fost dezamagite, relatez si eu experienta mea. La 38 de ani, dupa 2 nasteri si destule vizite la medici ginecologi as cam avea termene de comparatie. Dupa un test PAP ce a ridicat unele suspiciuni am fost la Gynecoland pentru o colposcopie. Dr. Vasile mi-a facut impresia unei profesioniste. Mi-a placut mult ca este genul de medic ce explica ceea ce vede, mi-a raspuns la toate intrebarile, mi-a explicat detaliat ce urmeaza sa facem in viitor, ce presupun investigatiile viitoare, ce rezultate am putea avea etc. nu era nici grabita si este o persoana foarte calda, zambitoare si prietenoasa. Singurul minus pe care-l am este legat de timpul de asteptare,
am asteptat vreo 35 de minute peste ora programata, iar in cabinet cu ea am stat 40 de minute pentru ca le cazuse server-ul si nu functiona calculatorul. Desi am mers acolo doar pentru coposcopie m-am hotarat sa merg din nou pentru a-mi rezolva problema descoperita.

Dr. Vasile Mirela
De Ina pe 13 Iunie 2011

Am fost si eu la aceasta "renumita" doctora, nu am fost prea multumita, la banii pe care i-am dat ( 5 milioane )pentru 15 minute nici macar nu am plecat lamurita. Sincer imi pare rau ca fost pt ca tot ce ii intereseaza este sa iti ia cat mai multi bani si cat mai repede. Foarte aroganta si fara chef, am asteptat aproape o ora ca sa stea 15 min cu mine. Va sfatuiesc sa nu aruncatii banii ca mine pe aceasta clinica, nu crd ca merita. Si plus ca mai mi-a dat de facut analize la ei de inca 5 milioane si ma intreb daca sa continui cu ea sau nu. Va pup si multa sanatate.

Dr. Vasile Mirela
De Laura pe 30 Mai 2011

Doamna doctor a dat dovada de lipsa oricarei urme de profesionalism. Controlul a durat 15 minute fix (cum a vazut ca a ramas in urma cu programarile, a inceput sa grabeasca totul). Totul s-a desfasurat dupa formular. Intrebari au fost doar din acesta. Astfel, risti destul de mult sa uiti problema pentru care ai venit (desigur daca nu este doar un control de rutina). Clinica are un nume mare la conducere, dar din pacate restul personalului (domsoarele de la receptie, asistentele) lasa tare mult de dorit. Din cate am observat pacientii sunt tratati cu foarte multa superioritate.

Contact Dr. Vasile Mirela

Adresa

Gramont, 7, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Regina Maria - Rond Cosbuc
Site www.gynecoland.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.