Cada pentru copii

/ / Modificat: 2010-07-13
Cada pentru copii





 




Esti gata pentru cada? Poate ca nu. Pana cand copilul poate sta in picioare singur, de obicei in jurul varstei de 6 luni, poate fi foarte nesigur sa il speli intr-o cada mare, pentru adulti.

Multi parinti adora sa intre in cada si sa se spele odata cu copii lor, dar poate fi periculos – copilul tau se poate lovi la cap pe o suprafata tare sau se poate chiar ineca daca aluneca din bratele tale.


Daca incerci sa il speli fara sa intri in cada, nu vei putea sa te apleci atat cat e nevoie.

S-ar putea sa ti se para mai usor sa il pastrezi curat spalandu-l intr-o cada pentru copii, creata special pentru a asigura siguranta unui copil in timpul imbaierii si pentru a face baie mult mai placuta si amuzanta.



Pe langa faptul ca te ajuta sa nu iti mai chinui spatele, cazile pentru copii sunt create pentru a putea fi folosite in chiuveta de la bucatarie sau baie.

Astfel, vei putea sa iti controlezi copilul mai usor atunci cand aluneca sau se misca mult.

De ce anume trebuie sa tii cont

In prezent, ai foarte multe variante: cazi din plastic, cazi foldabile etc. Multe cazi sunt conturate pentru a asigura un confort cat mai mare. Unele sunt captusite cu un interior din burete moale.

Exista multe modele de unde poti alege, dar nu ai motive sa nu iei o decizie pe loc. Daca sta apa in ea, esti pe drumul cel bun. Desigur, acest lucru nu i-a impiedicat pe producatori sa scoata pe piata o multitudine de modele cu proprietati aditionale.

Iata ce trebuie sa iei in considerare:

  • Cauta un plastic gros care sa nu se indoaie sub greutatea copilului tau sau sub greutatea apei.

  • Cazile foldabile sunt mult mai comode pentru ca le poti pune oriunde si le poti cara oriunde, in timp ce cazile nefoldabile sunt mult mai solide si mai robuste.

  • O cada pentru copii o sa iti fie de folos destul de mult timp, deoarece poate fi ajustabila la dimensiunile copilului tau.

  • Un dop la baza cazii face scurgerea apei foarte usoara.

  • Asigura-te ca nu are margini aspre care pot irita o piele delicata de bebelus.

    Alina Sica

    Redactor Copilul.ro

  • Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

    Taguri Baie bebelus

    Articole recomandate

    Citeste si despre