Tranzitie pat copii

Renuntarea la patutul de bebelus si trecerea la un patut de copil mic poate fi destul de delicata pentru micutul tau. este o schimbare majora pentru confortul lui si se poate face usor sau poti intampina probleme in aceasta tranzitie.

Cand renuntam la patut?

Cand renuntam la patut? Renuntarea la patutul de bebelus si trecerea la un patut de copil mic poate fi destul de delicata pentru micutul tau. Este o schimbare majora pentru confortul lui si se poate face usor sau poti intampina probleme in aceasta tranzitie, pentru ca nu e de multe ori floare la ureche. Afla care este varsta potrivita si cum il obisnuiesti mai usor cu noul patut! Care este varsta potrivita pentru a renunta la patut? Nu exista o varsta anume la care se face aceasta trecere. Statisticile si experienta arata ca majoritatea copiilor fac aceasta trecere intre varsta de 1 an si jumatate si 3 ani si jumatate. Specialistii sustin ca este mai bine sa astepti pana in apropiere de 3 ani pentru...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul