Urmareste-ne:

Teste fertilitate femei

Testele de fertilitate pe care trebuie sa le efectueze o femeie constau, intr-o prima faza, in analize de sange pentru determinarea hormonilor implicati in fiziologia ciclului menstrual: lh, fsh, estrogen, progesteron, prolactina. nivelul hormonilor tiroidieni din sange este de obicei masurat la inceputul ciclului menstrual, iar progesteronul poate fi masurat intre a 21-a si a 23-a zi a ciclului menstrual.

Teste de fertilitate in cuplu

Teste de fertilitate in cuplu Testele pentru determinarea fertilitatii sau infertilitatii se efectueaza pentru a afla cauzele pentru care un cuplu nu reuseste sa conceapa. Testele de fertilitate ar trebui sa releve daca problema se afla la nivelul sistemului reproducator masculin, al celui feminin sau al ambelor. Se pot face o varietate de teste, de la examenul fizic, la analiza spermograma, teste de sange pana la histerosalpingografie. Poti lua decizia de a face teste de fertilitate daca: - observi existenta unei probleme fizice, cum ar fi absenta ejacularii (anejacularea) sau a ovulatiei ori tulburari de menstruatie; - ai in istoricul medical sarcini pierdute in mod repetat sau boala inflamatorie pelvina; - ai...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul