Terapie arta copii

Terapia prin arta foloseste arta pe post de instrument de comunicare nonverbala prin care se incearca aducerea la suprafata a unor probleme emotionale cu care se confrunta adesea copiii.

Terapia prin arta la copii

Terapia prin arta la copii Terapia prin arta foloseste arta pe post de instrument de comunicare nonverbala prin care se incearca aducerea la suprafata a unor probleme emotionale cu care se confrunta adesea copiii. Gandurile, emotiile si trairile sunt mult mai usor exprimate si comunicate prin arta decat prin cuvinte la varsta copilariei. Prin desene, muzica, dans micutii transmit emotii si trairi care folosesc specialistilor pentru a diagnostica si trata diverse afectiuni emotionale. Unele experiente prin care trec copiii pot fi atat de traumatizante si dureroase incat copiii le pot refula. Cu ajutorul terapiei prin arta gandurile si emotiile "ingropate" adanc in inconstientul copiilor sunt aduse la suprafata...

Alte articole despre:  emotii copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul