Urmareste-ne:

Strabism copii integrare sociala

Integrarea sociala reprezinta procesualitatea interactiunilor dintre individ p si mediul social specific sau integral, prin intermediul careia se realizeaza un echilibru functional al partilor. copiii cu strabism se integreaza mai greu din punct de vedere social.

Strabismul la copii ingreuneaza integrarea sociala

Strabismul este o afectiune a ochilor care determina copilul sa se uite in crucis. Cercetatorii sustin ca micutii care sufera de strabism sunt mai greu acceptati social, de catre alti copii, de aceea recomanda urgentarea corectarii acestui defect inainte de varsta de 6 ani. Ce este strabismul? Strabismul reprezinta o afectiune vizuala in care ambii ochi nu pot focaliza o imagine concomitent. Musculatura prezenta in jurul fiecarui ochi este cea care determina miscarea in acelasi timp si aceeasi directie a ambilor ochi. Strabismul apare atunci cand exista un dezechilibru in functionarea musculaturii oculare si nu mai coordoneaza corect miscarile...

Alte articole despre:  strabism strabism copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul