Sindrom eisenmenger sarcina

Sindromul eisenmenger este prezent mai ales la femeile care se nasc cu afectiuni cardiace congenitale. cele care sufera de acest sindrom trebuie sa evite cu orice pret sarcina.

Afectiuni cardiace in sarcina

Afectiuni cardiace in sarcina Afectiunile cardiace sunt prezente la un numar restrans de gravide in timpul sarcinii. Insa cele aproape 2% dintre gravide care sufera de cardiopatii au motive de ingrijorare pentru ca acestea afecteaza cresterea si dezvoltarea fatului. Riscurile de deces maternal sau fetal sunt crescut in cazul bolilor cardiovasculare prezente in sarcina. Insuficienta cardiaca in sarcina Insuficienta cardiaca este o afectiune rara in sarcina si este cauzata de cardiomiopatia peri partum. Aceasta boala se caracterizeaza prin incapacitatea inimii de a pompa sangele cu o forta suficienta din cauza faptului ca muschii care au acest rol sunt slabiti. In special femeile care se nasc cu boli cardiace...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul