Sarcina gemelara caracteristici

Spre deosebire de sarcina singulara, sarcina gemelara are cateva particularitati pe care gravidele trebuie sa le stie pentru a face fata sarcinii.

Sarcina gemelara, trasaturi specifice

Sarcina gemelara, trasaturi specifice Sarcina gemelara poate speria foarte usor orice viitoare mamica. Toate grijile si riscurile se dubleaza, iar tu nu esti foarte sigura ca organismul tau va face fata. Nu si daca stii particularitatile acestui tip de sarcina, inca de la concepere si pana la nastere. Apare mai des la femei trecute de 30 de ani Este adevarat ca pe masura ce inaintezi in varsta, cu atat obtii mai greu o sarcina, dar atunci cand marele eveniment se intampla, e posibil sa ai o surpriza: sarcina cu gemeni! Riscul de diabet gestational este mai mare Diabetul gestational este o afectiune care apare intr-o incidenta mai mare in sarcinile gemelare decat in cele singulare. Desi apar mai des in aceste sarcini,...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul