Sarcina angajare loc de munca

Felul in care abordezi problema sarcinii in cadrul interviului pentru un loc de munca depinde de cat de avansata este si cat de evidenta este ochiului liber.

Trebuie sa spun la angajare ca sunt insarcinata?

Trebuie sa spun la angajare ca sunt insarcinata? Sunt insarcinata. Trebuie sa mentionez in cadrul interviului pentru angajare? Este si asa destul de dificil sa gasesti un loc de munca in ziua de azi, cand piata muncii este in declin din cauza recesiunii. Ai ramas insarcinata, dar iti doresti sa muncesti pana in ultimul moment al sarcinii. Ti-e frica ca sansele tale de a fi angajata vor fi spulberate in momentul in care mentionezi acest lucru la un interviu. Ce sa faci? Iata care sunt optiunile si drepturile tale! Sarcina la locul de munca nu este niciodata usoara: nici pentru tine si nici pentru angajatori, insa nu imposibila. Felul in care abordezi problema sarcinii in cadrul interviului pentru un loc de munca depinde de cat de...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul