Urmareste-ne:

Saptamana alaptarii

In perioada 1-7 august sarbatorim saptamana internationala a alaptarii, initiata de waba (world alliance of breastfeeding action), alaturi de oms si unicef.

Saptamana mondiala a alaptarii, sarbatorita de mamici in Parcul Izvor din capitala

Saptamana mondiala a alaptarii, sarbatorita de mamici in Parcul Izvor din capitala Sambata, 5 august 2017, incepand cu ora 10:00, mamicile de bebelusi, toddleri si chiar copilasi mai mari alaptati la san sunt asteptate impreuna cu cei mici la un eveniment care isi doreste sa incurajeze alaptarea – acest lucru minunat, natural si firesc. Initiatoarea evenimentului este Alice Dobre, mamica unui baietel cu ochi ca marea, cea care a creat grupul "Mami si bebe". "Incurajez alaptarea in public, in special pentru ca Politia Romana ofera sprijin mamelor care sunt agresate verbal sau fizic. Vreau sa fim un exemplu pentru mamicile care sunt nesigure pe ele, care au nevoie de ajutor pentru a alapta. Imi doresc sa fim suport pentru gravidele care urmeaza sa nasca si vor sa...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul