Proba suptului bebelusi

Proba suptului presupune cantarirea copilului inainte si dupa alaptare, la fiecare masa, timp de cateva zile (cam 2-3). in acest fel se observa cu exactitate cat anume ia in greutate copilul.

Cum cantarim bebelusul si cat de des o facem?

Cum cantarim bebelusul si cat de des o facem? Cantarirea bebelusului este esentiala pentru monitorizarea dezvoltarii copilului si pentru urmarirea constanta a aportului de greutate. Este o modalitate prin care parintii se linistesc in privinta unor dileme pe care le au in privinta hranirii lui - cand nu stiu daca bebe a mancat suficient, prea mult sau daca acumuleaza suficienta greutate pentru varsta lui. Greutatea la nastere a nou-nascutului Un nou nascut trebuie sa aiba in mod normal cam intre 2800 si 4200 g la momentul nasterii. Imediat dupa aceea are loc o scadere de maxim 10% din greutatea de la momentul nasterii. Este firesc sa se intample asta, spun medicii. Pierderile de greutate pot avea loc in primele zile dupa nastere,...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul