Urmareste-ne:

Primele incaltari bebelusi

Primele incaltari ale bebelusului reprezinta provocare pentru multi parinti. acestia trebuie luati in considerare in momentul in care copilul face primii pasi si trebuie alesi cu atentie.

Primele incaltari ale bebelusului

Primele incaltari ale bebelusului reprezinta provocare pentru multi parinti. In special in privinta varstei la care ar trebui sa ii cumpere si a modelului potrivit. Specialistii sustin ca inainte de a incepe sa mearga bebelusul nu are nevoie de pantofiori. De fapt, incaltarea copilului la momentul neportivit poate duce la deformari ale piciorului si la probleme de mers. Specialistii avertizeaza ca pana cand incepe sa mearga bebelusul nu ar trebui incaltat nici macar in pantofi de sustinere. Este de preferat ca la aceasta varsta copiilor sa li se puna in picioare sosetele sau botosei pentru a incalzi picioarele, iar daca nu, sa lasa-i picioarele cat mai libere. In casa sau pe suprafete...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul