Povesti sociale autism

Povestile sociale pentru copiii cu autism includ teme precum mersul la magazin, vizita la medic, mersul la scoala sau mersul cu autobuzul.

Povestile sociale in educatia copiilor

Povestile sociale in educatia copiilor Povestile sociale au un rol esential in dezvoltarea copiilor, in special a celor cu probleme de comportament sau care sufera de lipsa anumitor abilitati sociale. Parintii manifesta uneori probleme atunci cand trebuie sa ii invete pe copii sa fie sociabili si sa se poarte frumos, adica sa ii disciplineze. Povestile sociale sunt un instrument nemaipomenit in acest sens.   Adesea ele sunt citite din carti. Insa pot fi vizionate de copii atunci cand sunt puse in scena unor desene, filme sau piese de teatru. Cele care presupun miscare sunt mai eficiente pentru ca micutii pot surprinde mai multe elemente care ii ajuta sa deprinda abilitati sociale.   Beneficiile povestilor sociale...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul