Jucarii parcuri

Jucariile din parcuri sunt o atractie sigura pentru copii. spatiile special amenajate pentru copii sunt incarcate de jucarii si dispozitive create pentru cei mici. ele sunt o sursa grozava de distractie, dar au si un rol esential in dezvoltarea lor.

Siguranta copilului in parc: 7 sfaturi de care sa tii cont

Siguranta copilului in parc: 7 sfaturi de care sa tii cont Jucariile din parcuri sunt o atractie sigura pentru copii. Spatiile special amenajate pentru copii sunt incarcate de jucarii si dispozitive create pentru cei mici. Ele sunt o sursa grozava de distractie, dar au si un rol esential in dezvoltarea lor. Totusi, trebuie sa stii cateva lucruri despre acestea pentru a-ti tine micutul in siguranta. Siguranta copilului in parc: 7 reguli de care sa tii cont Atunci cand iesi cu micutul in parc, primul lucru pe care trebuie sa il urmaresti este ca acesta sa fie in siguranta in preajma oricarei jucarii sau dispozitiv de joaca. Micutul este incantat si fermecat de ceea ce vede si este dornic dsa le incerce pe toate. El nu poate vedea pericolele, iar...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul