Urmareste-ne:

Hernie disc sarcina

Hernia de disc in sarcina poate aparea ca urmare a problemelor anterioare cu spatele ale gravidei, care se agraveaza in conditiile cresterii in greutate.

Hernia de disc in sarcina

Hernia de disc in sarcina Durerile de spate sunt experimentate de aproape toate femeile gravide, in special in ultimul trimestru de sarcina. De obicei, ele nu sunt riscante si dispar imediat dupa nastere. Insa in unele situatii, durerile se pot accentua si pot lua o amploare mai mare, putand ajunge sa se produca o hernie de disc. Multe gravidute sunt ingrijorate ca aceste simple dureri de spate sa nu se transforme in probleme mai grave la nivelul coloanei vertebrale, una dintre ele fiind hernia de disc. Ce este hernia de disc? Coloana vertebrala este formata din suprapunerea vertebrelor si are o anumita flexibilitate. Suprapunerea se face prin niste spatii conectate printr-un inel fibros, care in centru are...

Alte articole despre:  dureri spate sarcina


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul