Ghid sarcina iarna

Urmareste ghidul nostru de supravietuire pentru a-ti pastra sarcina in siguranta pe tot timpul lunilor de iarna.

Ghid de sarcina pentru sezonul rece

Ghid de sarcina pentru sezonul rece Sarcina in timpul iernii are avantajele ei, desi vremea rece se joaca asa cum vrea ea cu temperatura noastra. Urmareste ghidul nostru de iarna pentru a-ti pastra sarcina in siguranta pe tot timpul lunilor friguroase. Evita sporturile de iarna! In timpul sarcinii corpul tau de schimba in multe feluri. Hormonii din timpul sarcinii iti afecteaza ligamentele si articulatiile, ceea ce te predispune la rani si iti poate afecta echilibrul pe masura ce greutatea ta creste. Multe sporturi de iarna ar trebui evitate in timpul sarcinii deoarece, daca le practici, te poti rani la abdomen sau uter – mai ales cand uterul este foarte mare. Aceste sporturi includ schiatul, snowboarding-ul,...

Alte articole despre:  ingrijire sarcina sezon rece

Ghid pentru confortul gravidutelor in timpul iernii

Ghid pentru confortul gravidutelor in timpul iernii Sarcina este o experienta unica, resimtita diferit de fiecare femeie in parte. Printre factorii care influenteaza starea de bine in aceasta perioada se numara si conditiile mediului exterior. Iarna aduce cu sine provocari speciale, pe care le poti trece cu brio daca adopti masurile potrivite. Iata un ghid util pentru confortul gravidutelor in timpul iernii.

Asa cum probabil banuiesti, temperaturile scazute de afara, gerul si ghetusul sunt potentiale surse de pericol pentru orice viitoare mamica. Alimentatia va avea si ea nevoie de cateva modificari, impreuna cu micile obiceiuri zilnice de ingrijire.

Alege incaltamintea potrivita
Fiecare dintre noi se teme iarna de o...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul