Fructul castitatii

Vitex agnus castus sau fructul castitatii mai se gaseste si sub denumirea de piperul calugarilor sau mielarea. aceasta planta este originara din tarile mediteraneene si asiatice.

Fructul castitatii (Vitex Agnus Castus) sporeste fertilitatea femeilor

Fructul castitatii (Vitex Agnus Castus) sporeste fertilitatea femeilor Fructul castitatii sau Vitex Agnus Castus este una dintre cele mai eficiente plante in privinta sporirii fertilitatii la femei. Are o multime de beneficii asupra sanatatii tractului genital, secretiei de hormoni in vederea reproducerii si combaterii efectelor sindromului premenstrual. Descriere Vitex Agnus Castus sau fructul castitatii mai se gaseste si sub denumirea de piperul calugarilor sau mielarea. Aceasta planta este originara din tarile mediteraneene si asiatice. Creste sub forma unui arbust destul de inalt - de 2-4 m - care infloreste in mijlocul verii. Abia dupa polenizare apar fructele care sunt de culoare rosu foarte inchis, spre negru. Fructele sunt culese in lunile...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul