Excursii copii

5 lucruri de facut cu copilul pana la 10 ani

5 lucruri de facut cu copilul pana la 10 ani Pentru ca micutul tau sa se dezvolte psihic armonios, trebuie sa-i acorzi atentia ta, mai ales pana la varsta de 10 ani, indiferent de cat de multumit esti de scoala pe care o urmeaza. In mod normal, programul scolar al micutului tau ii va asigura pana la varsta de 10 ani competente adecvate de citit, scris, sinteza si memorare.

Citind cu el, punandu-l sa-ti povesteasca lecturi pentru a-si dezvolta vocabularul poti insa suplimenta dezvoltarea abilitatilor micutului tau.

In afara de competentele scolare ale copilului tau, trebuie sa acorzi atentie si urmatoarelor arii de interes.

Explorarea lumii

Stimuleaza-i micutului tau interesul pentru cunoastere...

Activitati distractive pentru parinti si copii

Activitati distractive pentru parinti si copii Activitatile de joaca ale copilului nu sunt intotdeauna pe placul si cheful parintilor. Iar jocurile preferate de parinti sunt mult prea complicate pentru copii. Exista oare un punct de intersectie intre preferintele copiilor mici si ale celor mai maricei? Iata cateva activitati si pasiuni adorate in acelasi timp si de copii, si de parinti!

Fascinatia astrelor ceresti

Atat parintii, cat si copiii adora fascinantul univers al stelelor, lunii si soarelui. In timp ce unii parinti le studiaza la nivel avansat, copiii se bucura de forma si stralucirea lor!

Puteti sa va distrati impreuna cumparand abtibilde speciale care se lipesc pe tavan si care lumineaza noaptea. Ai...

Copilul la 6 ani si 6 luni

Copilul la 6 ani si 6 luni Copilul la 6 ani si 6 luni isi extinde orizontul pentru ca acum incep excursiile, activitatile extracuriculare si vizitele de joaca la prieteni iar asta inseamna ca influenta anturajului incepe sa isi intre in drepturi si sa isi lase amprenta. Este bine sa limitezi pe cat posibil timpul pe care copilul tau il petrece in fata calculatorului si televizorului si sa monitorizezi cu atentie programele pe care le urmareste pentru ca la aceasta varsta este foarte usor de influentat. Arata-ti interesul pentru personajele preferate ale copilului tau si roaga-l sa iti povesteasca despre ele, tu aflii informatii utile despre preferintele copilului tau iar el se bucura de atentia pe care i-o acrozi...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul