5 lucruri pe care trebuie sa le faci în vacanta ta în Kusadasi!

/ / Modificat: 2022-03-16
5 lucruri pe care trebuie sa le faci în vacanta ta în Kusadasi!

Kusadasi o destinatie îmbracata în multe obiective turistice si istorice. Pentru cei dornici de relaxare aici gasesc printre cele mai bune hoteluri si oferte de vacanta din Turcia.

Cand ne gandim la Kusadasi ne vin în minte cateva lucruri, plaje moderne, ape de smarald, sate pescaresti neatinse de trecerea timpului, vestigii antice, minuni ale naturii si cu siguranta conceptul de all inclusive. Asa este, Kusadasi este un all inclusive, are de toate pentru toti turistii ce îi calca pragul.

Daca doresti sa ajungi vara aceasta în Kusadasi, poti ale o cursa charter Kusadasi, vei ajunge cat ai spune vacanta!

Kusadasi este statiune care le are pe toate, fie ca iubesti istoria sau aventura, fie esti dornic de distractie sau preferi relaxarea, aceasta destinatie plina de viata îti va aduce amintiri nepretuite. Pentru un rasfat complet, resorturile all inclusive ofera o multitudine de facilitatii, zone de spa, sporturi nautice, parcuri acvatice, activitati de divertisment, facilitati pentru copii, dar pentru si mai multa diversitate venim cu 5 lucruri care trebuie încercate într-o vacanta în bijuteria Turciei, Kusadasi.

1. Safari cu calul, da, ati auzit bine! Este o experienta uimitoare sa explorezi dealurile îmbracate de vegetatie , la o plimbare pe un cal. De asemenea, puteti vizita plaja rurala din Pamucak, unde puteti înota cu caii sau puteti merge în galop de-a lungul plajei. Iar daca nu ati luat niciodata lectii de echitatie, nu va faceti griji, veti gasi numeroase centre unde veti învata sa calaresti. Este o experienta de neuitat!

2. Plimbare cu barca prin Grota lui Zeus. Ascunsa printre copaci si flori, exact la intrarea în Parcul National, pestera secreta a lui Zeus te asteapta cu apa minerala limpede si adanca, ce este extrem de benefica pentru organism. Apa este foarte rece pe timpul verii, este perfecta pentru zilele toride.

3. Vizita la Castelul de Bumbac, respectiv Pamukkale. O vacanta în Kusadasi este incompleta fara vizitarea acestui loc, nu ai cum sa ratezi o baie în izvoarele minerale ce curg pe formatiuni de calcar, care au aspectul unor terase înghetate. Însasi Cleopatra se scalda în aceste ape pentru a se mentine tanara, legenda spune ca o baie în acesta apa te întinereste cu 10 ani. Peisajul este impresionant munti acoperiti de paduri de pin, iar albastru cerului care se reflecta în apa, fac din acest loc unul care nu trebuie ratat.

4. Mananca turceste într-un restaurant cu traditie si serveste un Efes! Gastronomia turceasca este peste asteptari, bucatele sunt cu adevarat delicioase. Bucataria turceasca este spectaculoasa pentru ca ofera sortimente de mancare de o varietate incredibila, deci aveti de unde alege. De asemenea, o mancare buna merge cu o bere buna, serveste un Efes, o bere traditionala într-un restaurant cu o priveliste superba si bucurati-va de moment.

5. Viziteaza Parcul National si unul din parcurile de distractii. Parcul Natural, Millipark este o bucatica de paradis, un loc unde puteti face drumetii, va puteti relaxa pe una din cele patru plaje sau puteti practica snorkelling. Pentru distractie garantata puteti alege Adaland sau Aqua Fantasy sunt doua parcuri acvatice din Kusadasi. Daca esti o persoana care iubeste adrenalina iti recomandam toboganele Black Thunder si Kamikaze, nu vei regreta.

Dincolo de conceptul de all inclusive, Kusadasi ofera posibilitati de petrecere a timpului liber, nu exista nici o sansa sa va plictisiti. Aceasta destinatie va asteapta cu siturile sale istorice, cu marea turcoaz, cu natura sa impresionanta si incomparabila, cu o gastronomie bogata în savori, cu toate elementele unei vacante reusite si de neuitat. si iti mai spunem un lucru, turcii exceleaza în capitolul servicii!

Daca ti-am trezit interesul si doresti o vacanta în Kusadasi avem aici alte 5 lucruri pe care le poti face in Kusadasi. Noi suntem agentia de turism din Constanta Tomis Travel, iti venim în ajutor sa gasim cea mai buna oferta!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Excursii copii

Articole recomandate

Citeste si despre