Echipa

Copilului meu nu ii place sportul, cum il incurajez sa faca miscare?

Copilului meu nu ii place sportul, cum il incurajez sa faca miscare? Activitatea fizica trebuie sa faca parte din viata oricarui copil prescolar pentru o dezvoltare armonioasa. Daca micutului tau nu-i place sportul, ai la dispozitie cateva solutii simple pentru a-l incuraja sa faca miscare.

Cei mai multi copiii dezvolta abilitatile psihice si fizice necesare pentru un sport de echipa pana la varsta de 6-7 ani.

Miscarea si forma fizica nu sunt insa sinonime cu un sport clasic. Mersul pe role sau skateboarding-ul pot fi optiuni la fel de bune pentru copilul tau daca nu-i plac sporturile.

De ce nu vrea sa faca sport?

Sporturile in echipa pot fi un factor de stres important pentru copilul tau, daca nu are abilitati...

Spiritul de echipa la copii

Spiritul de echipa la copii Spiritul de echipa este o calitate importanta care pregateste copiii pentru provocarile vietii de adult si ii ajuta sa invete cele mai bune mijloace pentru a reusi in viata. Insa nu este o calitate innascuta, ci este un "bun" dobandit care-i invata despre incredere, responsabilitate, comunicare sau cooperare. Insufla-i copilului spiritul de echipa inca din primii ani ai copilariei! Ce este spiritul de echipa? Spiritul de echipa este in stransa legatura cu o alta abilitate pe care copiii trebuie sa o invete si sa o stapaneasca: cooperarea. Aceasta presupune initial integrarea copilului intr-un grup, ai carui membri au un scop sau tel comun. Incercarea de a indeplini misiunea presupune...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul