Doza zilnica proteine copii

Doza zilnica recomandata de proteine depinde foarte mult de greutatea copilului. in fiecare zi copiii trebuie sa manance cam 0,5 g de proteine pentru fiecare 0,5 kg (500 g) din greutatea totala.

Proteinele in alimentatia copilului

Proteinele sunt vitale in alimentatia copilului. Probabil ca stii deja ca ele sunt o sursa de energie pentru micuti. Insa ele au o multime de alte roluri benefice in sanatatea lui: construiesc, sustin si regenereaza tesuturi din organism, iar muschii, organele si sistemul imunitar sunt construite practic cu ajutorul proteinelor. Afla care sunt cele mai bune surse si care este doza recomandata pentru copii! Ce se intampla cand copilul mananca proteine? Atunci cand copilul mananca alimente care contin proteine, sucurile digestive din stomac si intestinele lucreaza. Ele descompun proteinele din produsele alimentare in unitati de baza numite amino-acizi. Acestia pot fi reutilizati...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul