Defecte tub neural

Defectele de tub neural sunt malformatii congenitale grave si sunt cauzate de o dezvoltare incompleta a tubului neural care include creierul si maduva spinarii.

Defecte de tub neural la copii

Defecte de tub neural la copii Defectele de tub neural sunt malformatii congenitale extrem de grave. Ele sunt comune in randul nou-nascutilor si cele mai intalnite din aceasta categorie sunt spina bifida si anancefalia. Unele dintre aceste defecte de tub neural pot fi prevenite cu usurinta in sarcina, daca se respecta toate testele si analizele prenatale. Ce sunt defectele de tub neural? Defectele de tub neural sunt malformatii congenitale grave si sunt cauzate de o dezvoltare incompleta a tubului neural care include creierul si maduva spinarii. Defectele de tub neural sunt unele dintre cele mai frecvente malformatii congenitale. Aceste defecte apar la nastere din cauza faptului ca tubul neural nu se inchide complet...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul