Decoratiuni craciun siguranta copii

Desi luminitele intinse prin toata casa sunt frumoase, iar crengile de brad si ornamentele cu lumanarele creeaza o atmosfera de basm, ele pot reprezenta un pericol pentru copiii mici.

Pregatirea casei de Craciun si siguranta copiilor

Pregatirea casei de Craciun si siguranta copiilor S-a dat startul impodobirii bradutului si casutei pentru venirea lui Mos Craciun. Desi luminitele intinse prin toata casa sunt frumoase, iar crengile de brad si ornamentele cu lumanarele creeaza o atmosfera de basm, ele pot reprezenta un pericol pentru copiii mici. Pot aparea accidente nedorite ce pun in pericol sanatatea copilului. Iata trucuri prin care sa feresti copilul de ele, dar sa ai si casa frumos decorata!   Alege pentru bradut globuri din plastic sau din alt material decat sticla. Copiii vor avea tendinta sa traga de ele sau sa participe la impodobirea lui, iar ultimul lucru de care ai nevoie este sa le sparga si sa se taie in cioburi.   Renunta la...

Alte articole despre:  craciun copii


Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul