Cauze palpitatii sarcina

Palpitatiile apar destul de frecvent in sarcina, mai ales ca ele insotesc o mare parte din semnele si simptomele comune de sarcina. alteori insa, acestea pot indica ca exista un dezechilibru in organism.

Cauzele palpitatiilor in sarcina

Cauzele palpitatiilor in sarcina Palpitatiile sunt descrise ca batai puternice ale inimii care au o viteza anormal de rapida. Acestea apar destul de frecvent in sarcina, mai ales ca ele insotesc o mare parte din simptomele si semnele comune de sarcina. Alteori insa, acestea pot indica ca exista un dezechilibru in organismul tau. Afla care sunt cele mai frecvente cauze din spatele palpitatiilor la gravide si ce masuri poti lua impotriva lor!
Stresul Palpitatiile frecvente de inima in sarcina pot fi legate de anumite evenimente sau activitati stresante la care te expui sau din cauza schimbarilor hormonale si fizice normale din sarcina care cresc nivelul acestuia. Consum excesiv de cafea (sau produse cu...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul