Urmareste-ne:

Alergie pisici copii

Alergia la pisici sau la alte animale este o mostenire genetica pe care copiii o primesc de la parintii si este o reactie a sistemului imunitar la un anumit alergen. In cazul alergiei la pisici, alergenul este o proteina care se gaseste in saliva, urina, parul si pielea lor.

Alergia la pisici la copii

Alergia la pisici la copii Alergia la pisica sau la alte animale este o mostenire genetica pe care copiii o primesc de la parintii. Cei care au astm sau membri ai familiei care sunt alergici la animale sunt mai predispusi la a manifesta reactii specifice. Exista cazuri in care animalul trebuie indepartat de copil si situatii in care nu este necesar acest lucru. Copiii mici pot depasi alergia la animale pe masura ce cresc!
Care sunt cauzele?
Alergiile la animale sunt provocate de o reactie a sistemului imunitar la un anumit alergen. In cazul pisicutelor, alergenul este o proteina care se gaseste in saliva, urina, parul si pielea lor. Atunci cand copilul cu alergie intra in contact cu aceste elemente...Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul