Luna copiilor incepe mai devreme la Baneasa Shopping City

/ / Modificat: 2013-05-16
Luna copiilor incepe mai devreme la Baneasa Shopping City

Incepand cu 28 mai si pana la sfarsitul lunii iunie, Baneasa Shopping City invita copiii de toate varstele la o calatorie plina de cunoastere si aventura in jurul lumii.

Activitatile din aceasta perioada cuprind atat tururi pe cele 6 continente, cat si prezentari de moda si ateliere de creatie.

In zona dedicata Europei, copiii isi vor imbogati cunostintele cu informatii despre Big Ben si Turnul Eiffel. In acelasi timp, vor descoperi bucataria traditionala europeana de la un bucatar-sef si vor putea decora salate si prajituri sub atenta sa supraveghere.

Calatoria in jurul lumii continua cu Asia, unde copiii vor invata tainele origami si cele mai cunoscute simboluri ale continentului: Dragonul si Marele Zid Chinezesc, Taj Mahal si harta Asiei, cestile de ceai si scrierea japoneza.

In Africa vor afla cum s-a descoperit Egiptul Antic si cum arata un cort traditional. Decorul este completat de reprezentari ale piramidei Gyzeh si ale animalelor traditionale.

Urmatoarea oprire este in America, unde copiii vor putea face fotografii alaturi de un cowboy celebru. Vizita in Lumea Noua se incheie cu o prezentare a Statuii Libertatii si a traditiilor mexicane.

In Australia, ghidul celor mici este un cangur care va anima activitatea si ii va invita pe acestia la o intrecere in saci.

Ultima oprire este in Antarctica, unde un pinguin va da startul la o joaca zdravana cu bulgari.

Ziua de 1 Iunie este dedicata atelierelor de creatie unde cei mici vor invata cum sa creeze diferite obiecte cu ajutorul imaginatiei si al baloanelor colorate.

Toate activitatile speciale dedicate copiilor sunt gratuite.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 1 iunie

Articole recomandate

Citeste si despre