Parintii si copiii sunt asteptati la 1uniFEST, cel mai mare festival de joaca de Ziua Copilului

/ / Modificat: 2024-05-22
Parintii si copiii sunt asteptati la 1uniFEST, cel mai mare festival de joaca de Ziua Copilului

1 Iunie – Ziua Copilului a devenit zi libera nationala datorita demersurilor initiate de Itsy Bitsy ca un dar pentru cei mici, care isi doresc o sarbatoare a lor petrecuta alaturi de parinti si prieteni buni. Pentru a putea sarbatori cum se cuvine si anul acesta, toata lumea este invitata la cel mai mare festival de joaca pentru copiii si parintii din Romania: 1uniFEST. O zi intreaga de joaca, distractii, cadouri pe gustul copiilor si SuperEroii lor preferati va asteapta in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti, la acest festival cu intrare libera.

Itsy, Bitsy, SuperZapa, Spinner, Spark si Dj Dodi sunt gazdele 1uniFEST intr-un parc plin de culoare si decoruri de poveste, numai bune de pozat pentru amintiri de Ziua Copilului. Tot ce isi doresc copiii echipa Itsy Bitsy a adunat pentru o zi intreaga de bucurie: jocuri, muzica, dans, teatru, magie, film, multe surprize si cadouri, personaje iubite de cei mici, intreceri sportive, mancaruri si bauturi gustoase, dulciuri, parinti alaturi si prieteni multi.

Copiii din parc vor transmite mesaje de sarbatoare intregii tari din Radiomobilul, care va emite live de la 1uniFEST toata ziua. Amintirile vor fi pastrate cu ajutorul fotografiilor cu magnet gratuite realizate in Foisorul de langa scena mare, cadourile si surprizele vor fi pretutindeni in parc, cu ajutorul celor peste 100 de parteneri ai festivalului.

Copiii si parintii vor descoperi pe aleile din Parcul Al. Ioan Cuza zeci de motive de sarit in sus de bucurie impreuna cu SuperEroii Itsy Bitsy. De dimineata, incepand cu ora 9:00, si pana searaa tarziu la ora 20:00, copiii au ocazia sa-si antreneze toate puterile la activitatile pregatite special pentru a le oferi o zi frumoasa ca sufletele lor.

Creativitatea, prietenia, bucuria si puterea bunatatii vor fi antrenate prin jocurile si activitatile sustinute de partenerii: Academia 161, ARCUB, Asociatia SAMAS, Asociatia HELP Autism, Asociatia “Da, poti!” cu fondatoarea ei, Beatrice Busuioc, cunoscuta de public ca Supernanny, Buzunarel.ro, Cercetasii Romaniei, Crucea Rosie Romana, Editura DPH, Editura Nemira, ESPERE cu Cati Calin, Etos Academy, Fisher English Hub, Homeless Animal Hospital, Lumea de Poveste, Magia Lutului, Majook, Monterra, Organizatia Umanitara Concordia, Picteaza 3D, Podul lui Sfredelus, Professor Puzzle, SOS Satele Copiilor, Scoala de dragoni, Scoala de Joaca, Tie Dye Romania, Asociatia Impreuna cu Zambet.

Superputerea curajului va fi activata de echipele: Agentiei Nationale Antidrog, Centrului de Siguranta Auto, Inspectoratului pentru situatii de urgenta „Dealul Spirii” Bucuresti Ilfov, Mindhub Bucuresti – Unirii, Politiei Romane.

Energia va fi antrenata prin demonstratii si activitati sportive jucause pregatite de Art Therapy Center, Asociatia KinetoBebe, Bucharest Sport Club, Clubul Sportiv AKURA, Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti, Clubul Sportiv Steaua Rangers, Muzeul Fotbalului, Scoala de sah, Viorica Firoiu & Heathy Jump Vibes cu Paul Igret.

Pe scena mare, la Itsy Bitsy Show la 1uniFEST va avea loc musicalul interactiv sustinut de toti Supereroii Itsy Bitsy cu incepere la orele 11:00 si 18:00, ocazie cu care copiii vor avea bucuria sa cante si sa danseze alaturi de toti eroii lor preferati de la Itsy Bitsy FM. Alaturi de acestia, pe scena vor mai canta si dansa sute de artisti mari si mici de la: Academia de Talente Contrapunct, Academia Campionilor Pro-Miscare, Anastasia Haiducu, Andra's Gogan Academy, DAVIDans, Elite Dance Studio, Grupul Miniton, Honey Dance Studio, Marili, Mozaic Art, Mike’s School of Dance, Music All, Raluca Andrei si Fetite cu Codite, STEYsha School of Irish Dance, Sunetul Muzicii, Victoria Dance Studio, Lunatech Sound cu artistii Sara Natalia Tarnoveanu, Miruna Ungureanu, Gabriel Mardare, Mariuca Stan Muraru, Antonia Ciofu, Bianca Zinculescu.

Un alt punct de atractie la 1uniFEST va fi Scena Povestilor, unde copiii si parintii se vor relaxa urmarind spectacole sustinute de: Improteca, Artis Studio, Teatrul Sufletos, Teatrul Ion Creanga, Scoala de Dragoni, vor asista la demonstratii de Qigong cu Laurentiu Mogos si de sarituri acrobatice cu coarda sustinute de Viorica Firoiu&Heathy Jump Vibes cu Paul Igret si la momente de magie fascinante realizate de Bogdan Muntean.

Si pentru ca o zi intreaga la joaca in parc inseamna si mancare gustoasa, la 1uniFEST va fi o zona cu umbra si zece food trucks cu multe alternative pe gustul copiilor si parintilor. Ziua de sarbatoare se va incheia cu vizionarea animatiei „Super Mario Bros: Filmul” (Illumination Entertainment, 2023, AG – dublat in limba romana) incepand cu ora 21:00, la cinematograful amenajat in aer liber.

1uniFEST este un eveniment - festival gratuit, organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Primariei Sector 3 si sustinut de: AQUA Carpatica Kids, Artesana, Asociatia Parintilor Isteti, Auchan, Autan®, BCR si Scoala de Bani, Bebe Tei, Big Little Festival, Biskrem, Blephaclean, British Council, Crystal Dental Clinic, Dalin, Danonino, De-a joaca, Decathlon Romania, Didacto, DupaNoi, ETi, Fundatia Orange, Gerovital Kids, Groupama, HARIBO, HILS Development, HiPP, Hyabak, IKEA, Infacol, Innergy, Joie Baby Romania, JULAND by Oti, Laboratoires Théa Romania, La Roche-Posay, LEGO, Litoralulromanesc.ro, Logiscool, McVities, Medikali, Nestlé, Noriel, Olympus, Papi, Pladis, POM-BÄR, PPC, PRIVESTE IN VIITOR cu Essilor, REHAU Window Solutions, SanoVita, Sudocrem, Sugus, Suzuki, Synevo, Tedi, Tempo, Therme Bucuresti, Töpfer, UNSAR, Veruvis Kids si World Class.

Mai multe detalii pe www.itsybitsy.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri 1 iunie Evenimente 1 iunie

Articole recomandate

Citeste si despre