Cea mai mare sarbatoare a copiilor din Romania este la 1uniFEST

/ / Modificat: 2023-05-24
Cea mai mare sarbatoare a copiilor din Romania este la 1uniFEST

Itsy, Bitsy, SuperZapa, Spinner, Spark si Dj Dodi, sute de provocari, jocuri si distractie pe toate gusturile ii asteapta pe copii si parinti la 1uniFEST, editia 2023. Ziua libera nationala a copiilor – 1 Iunie, care a fost obtinuta de Itsy Bitsy ca un dar pentru cei mici, este si anul acesta sarbatorita in Parcul Al. Ioan Cuza din Bucuresti, fiind cea mai mare sarbatoare a copilariei din Romania.

O zi intreaga de distractie, un parc intreg plin de culoare, cu: jocuri, muzica, dans, teatru, circ, film, multe surprize si cadouri, personaje adorate de copii, plimbari cu barca pe lac, planor, intreceri sportive, mancaruri si bauturi gustoase, dulciuri, parinti si prieteni alaturi, aceasta este reteta pentru sarbatoarea cea mai pe gustul copiilor, care va umple parcul Al Ioan Cuza.

itsy bitsy show

“Vom petrece o zi intreaga in aer liber, intr-un parc umbros si primitor, cu parinti  si copii, cu familii prietene, cu muzica, dans, jocuri si joaca, vom sarbatori impreuna, copii mari si mici. Timpul petrecut cu parintii este cel mai mare dar pentru copii si cea mai pretioasa amintire, care se pastreaza in suflet o viata intreaga. Si echipa Itsy Bitsy sare in sus de bucurie in fiecare an de 1 iunie, cand vede zecile de mii de copii care se bucura de timpul petrecut impreuna cu parintii lor!” spune Nadia Tataru, co-fondatoarea Itsy Bitsy.

Copiii si parintii participanti la 1uniFEST vor descoperi in Parcul Al. Ioan Cuza zeci de motive de sarit in sus de bucurie impreuna cu SuperEroii Itsy Bitsy. Aleile gazduiesc sute de ateliere pe care cei mici le vor descoperi alaturi de personajele preferate. De dimineata, incepand cu ora 9:00, si pana seara tarziu, copiii au ocazia sa-si antreneze toate puterile la activitatile pregatite special pentru a le oferi o zi memorabila.

Creativitatea si bucuria vor fi antrenate prin jocurile si activitatile sustinute de Scoala de Dresat Dragoni, Magia Lutului, Picteaza 3D, Scoala de Joaca, Victory Horses, Gradinita Rita Veverita, Boo Bee, Lumea de Poveste si Plicul Creativ, iar curajul va fi activat de prietenii de la Politia Romana si Acvatic Bebe Club.  

iunifest

Energia va fi antrenata prin demonstratii si activitati sportive jucause pregatite de Bucharest Sport Club, Asociatia KinetoBebe, Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti, Kayak Champions, Academia Victor Hanescu Kids si C.S. Akura, iar puterea bunatatii va fi activata de Cercetasii Romaniei, Crucea Rosie Romana, HELP Autism, SOS Satele Copiilor si Hope and Homes for Children.

Pe scena Itsy Bitsy Show vor sarbatori copilaria prin muzica si dans artistii de la Grupul Miniton, STEYsha School of Irish Dance, DaviDans, Victoria Dance Studio, Elite Dance Studio, Academia Campionilor, Academia de Talente Contrapunct, Crescendo, Bucharest Sport Club, Honey Dance Studio, Artis Studio, Music All, Ana Marinescu, Andra Gogan's Academy, Sunetul Muzicii, Fetite cu Codite, Grupul Lilliput, Marili, Alessia Popa, Al Mike's Pepiniera si LUNAtech Studio.

Un alt punct de atractie la 1uniFEST va fi Scena Povestilor, unde copiii si parintii se vor relaxa urmarind spectacole de sustinute de Compania Pelerin, Teatrul Vienez de Copii, Coloricii, Improteca si Artis Studio, vor asista la demonstratii de Aikido si se vor delecta cu momente de dans si poezie.

iunifest itsy bitsy

Dupa atata joaca si bucurie, copiii si parintii isi vor putea reface puterile in zona de relaxare si hrana sanatoasa. Ziua de sarbatoare se va incheia cu vizionarea animatiei „Sing 2” (Universal Pictures, 2021, AG – dublat in limba romana) incepand cu ora 21:00, la cinematograful amenajat in aer liber.

1uniFEST este un eveniment-festival gratuit, organizat de Itsy Bitsy cu sprijinul Primariei Sector 3 si sustinut de: AQUA Carpatica Kids, Autoritatea de Supraveghere Financiara, Asociatia Parintilor Isteti, Auchan, Bebe Tei, Ben&Jerry’s, Dalin, Danonino, De-a joaca, Decathlon, DupaNoi si Viitor Plus, Electripedia powered by Enel, ETi, GERBER® Organic, Groupama, HARIBO, HiPP, JULAND by Oti, LEGO, Nestlé, Nesquik, Noriel, Olympus, Pampers, POM-BAR, PURINA®, REHAU Window Solutions, Scoala de Bani by BCR, Suzuki, Tedi, Therme, Töpfer, Vedra, World Class, Politia Romana, Crucea Rosie Romana si altii.

Mai multe detalii pe www.itsybitsy.ro.

**************

ITSY BITSY este unica platforma integrata de comunicare dedicata copiilor, parintilor si educatorilor si include singurul post de radio din Romania pentru parinti si copii, platforma online www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinti si copii si evenimente pentru timpul liber in familie. Itsy Bitsy FM emite in eter in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei. Lumea Itsy Bitsy o puteti accesa oriunde si oricand, prin intermediul aplicatiei gratuite ITSY BITSY FM, disponibila in GooglePlay si AppStore. Itsy Bitsy a initiat si obtinut, impreuna cu partenerii sai, ca 1 Iunie sa fie zi libera nationala si a initiat si deruleaza campania strategica nationala de prevenire si combatere a bullyingului in scoli.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 1 iunie

Articole recomandate

Citeste si despre