Magia Copilariei in Militari Shopping


Militari Shopping iti propune un weekend special alaturi de copilul tau pentru a serba Ziua Copilului. Printre evenimente se numara: teatru de papusi, numere de magie, multe surprize si cadouri.

Se va mai organiza si o intalnire speciala cu papusa uriasa, zana floare si statuile vii: Soarele, Luna, Ingerul Alb si Ingerul Negru.

Copiii vor face cunostinta si cu poneii alaturi de care pot sa-si faca poze gratis, oferite intr-o rama foto ca amintire.

Sunt si 2 spectacole-concurs special pregatite pentru ei.

Daca piticul tau are o voce deosebita sau crezi ca poate castiga usor un concurs de frumusete, poti sa-l inscrii pentru a castiga numeroase premii.

curs_teatru


PROGRAM:


Sambata 30.Mai.2009:


Ora 11.00-12.00 Discoteca pentru toti - Timp de o ora copii vor fi antrenati la dans, alaturi de o mascota . Atmosfera va fi intretinuta de catre doi prezentatori, iar copii vor avea parte de surprize placute ( baloane, baloane de sapun)

Ora 13.00-14.00 Clown cu baloane modelate si Face Painting - Timp de o ora , copii vor fi rasfatati cu baloane modelate si face painting. Prietenii lor, le vor oferi ocazia sa se transforme in personajele lor preferate din desenele animate.

Ora 14.30-15.30 Papusa Uriasa si Zana Floare - Pe parcursul unei ore, cele doua personaje se vor plimba prin Militari Shopping si vor face deliciul privitorilor.

Ora 16.00-18.00 Spectacol: "Music Star Militari Shopping"- Concurs de cantece, dedicate copiilor, ocazie cu care vor avea putea sa evolueze pe o scena adevarata intr-un cadru deosebit. Spectacolul se va desfasura pe parcursul a doua ore, pline de antren si voie buna.

Ora 18.00-19.00 Teatru de Papusi - "Cei trei purcelusi"- Vreme de o ora, copii vor avea parte de o poveste clasica, lucrata intr-un ton foarte vessel

Ora 19.30-20.30 Statui Vii- "Soarele si Luna"- Aceste statui sunt realizate de actori talentati, ce prin costume, machiaj, muzica si lumini, vor reusi timp de o ora sa transmita privitorilor atmosfera venetiana.


Duminica 31.Mai.2009


Ora 11.00-12.00 Copilaria in ritm de dans - Timp de o ora copii vor fi antrenati la dans, alaturi de o mascota. Atmosfera va fi intretinuta de catre doi prezentatori, iar copii vor avea parte de surprise placute ( baloane, baloane de sapun si face painting)

Ora 13.00-14.00 Papusa Uriasa si Zana Floare - Pe parcursul unei ore, cele doua personaje se vor plimba prin Militari Shopping si vor face deliciul privitorilor.

Ora 14.30-15.30 Numere de magie - Acest show, este realizat pentru a le oferi copiilor si adultilor ocazia sa se delecteze cu momente de magie, scamatorii ( inclusiv cu porumbei) si muzica pentru copii.

Ora 16.00-18.00 Spectacol: "Mini Miss si Mini Mister Militari Shopping"- Concurs de Miss si Mister , parada modei, invitati speciali si alte surprize. Spectacolul se va desfasura pe parcursul a doua ore, pline de antren si voie buna.

Ora 18.00-19.00 Teatru de Papusi - "Surprize cu Joben"- un spectacol interactiv pentru toate categoriile de varsta.

Ora 19.30-20.30 Statui Vii - "Ingerul Alb si Ingerul Negru" - Aceste statui sunt realizate de actori talentati, ce prin costume, machiaj, muzica si lumini, vor reusi timp de o ora sa transmita privitorilor atmosfera venetiana.


28 mai 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul