Acnee la 9 luni?

/ / Modificat: 2012-01-10
Acnee la 9 luni?
Intrebare:

- Avem un baiat de 9 luni. Pe fata apar tot timpul cosuri, acnee (ca in adolescenta la mine). Este din cauza alimentatiei sau ceva genetic? Ce crema, solutie se poate aplica pe aceste cosuri ca sa nu ramana urma, sa se vindece fara urme aceste cosuri, acneee.

Raspuns:





 

Fara sa consultati un medic dermatolog nu prea aveti cum sa identificati cauza acestor "cosuri", acneea prezenta in cazul copilului dumneavoastra.

Intr-adevar, este posibil ca alimentatia sa influenteze evolutia acestora insa nu cred ca aceasta sa fie si cauza aparitiei la o astfel de varsta.

Medicul dermatolog va poate spune daca aceasta acnee este data de vreo bacterie, cel mai frecvent apar infectii tegumentare staphilococice care se dezvolta pe fondul unei scaderi a imunitatii generale a organismului; sau daca sunt necesare si alte investigatii in vederea identificarii etiologiei acestei manifestari.


De asemeni, "cosurile" despre care spuneati pot reprezenta expresia unei eruptii cutanate specifice bolilor copilariei; astfel ca prezenta la un medic pediatru o consider mai mult decat oportuna.




Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Acnee Acnee bebelusi Acnee neonatala

Articole recomandate

Citeste si despre