Urmareste-ne:
Get Adobe Flash player

Piure de mere cu scortisoara

28 Februarie 2014

Piureul de mere cu scortisoara este un preparat delicios, care poate fi servit copiilor inca de la inceputul diversificarii, pe la 6 luni. Iata o reteta simpla si aromata pe care sa o prepari bebelusului tau!

Inceputul diversificarii

Retete pentru copii

piure-scortisoara

Timp de preparare

25 min.

Dificultate

usor

Ingrediente

2 mere

1 varf de cutit de scortisoara

2 linguri apa

Mod de preparare

Merele se pot gati in doua feluri: decojite, curatate de samburi si fierte sau coapte, in coaja, modalitate care este considerata mai sanatoasa, intrucat pastreaza toti nutrientii in fructe. Merele se decojesc dupa coacere si se curata de samburi, iar pulpa este pasata si amestecata cu apa si scortisoara.

Daca optezi pentru fierberea merelor, lasa-le 20 de minute pe foc si, in loc de cele doua lingurite de apa, foloseste zeama in care au fiert, pentru a subtia piureul.

Piureul de mere cu scortisoara se serveste la mesele de fructe, de dimineata, de pe la ora 10:00, sau ca gustare intre mese.

Checul cu banane sau banana bread reprezinta o idee minunata de mic dejun sau gustare sanatoasa pentru intreaga familie. Vezi reteta fara zahar!

Citeste si despre:

COMENTARII

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA
OK

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul