Decolam impreuna spre al doilea deceniu Copilul.ro!

/ / Modificat: 2015-03-20
Decolam impreuna spre al doilea deceniu Copilul.ro!

Mare petrecere, mare! O anuntam cu fast, cu surle si trambite, direct din turnul de control!

Pe 13 decembrie, sambata (cum altfel), incepand cu ora 11:30, va asteptam cu mic, cu mare la Take Off Events, o locatie aparte, cu o vedere absolut superba asupra aeroportului Henri Coanda, numai buna pentru distractia si entuziasmul copiilor de toate varstele.

Ca in fiecare an, Copilul.ro isi sarbatoreste ziua de nastere alaturi de membrii si copiii comunitatii, cu Mos Craciun invitat special! Anul acesta insa, petrecerea este una speciala, ca varsta noastra! Copilul.ro implineste 10 ani si va invitam sa decolam impreuna spre un nou deceniu din viata celei mai mari comunitati de parinti din online-ul romanesc!

Copilul.ro 10 ani

Cum spuneam, decolam de la restaurantul Take Off, din cadrul aeroportului Henri Coanda, si ne luam zborul spre o petrecere cu baloane de sapun de la www.bubble-show.ro, baloane cu heliu de la BluParty, animatie pentru copii oferita de prietenii nostri de la Marcelino si Mos Craciun insotit de spiridusul sau fidel de la www.inchiriazamoscraciun.ro.

Nu vor lipsi bunatatile asezate si anul acesta intr-un candy bar apetisant de la Martipan Creativ si, bineinteles, mult asteptatul tort de la draga noastra Ghemutza, membra a comunitatii Copilul.ro, mamica de baietel, insarcinata din nou!

Mosul i-a avut complici pe prietenii nostri de la Hasbro, Noriel, Nivea Baby si Farmaciile Belladonna pentru ca darurile pentru cei mici sa fie dintre cele mai frumoase!

Poze ne va face Viorel Olariu, fotograful care ne-a fost alaturi si anul trecut la petrecerea de Craciun.

Pentru ca, dincolo de toate aceste surprize, petrecerea o faceti voi impreuna cu copiii vostri, va asteptam sa va inscrieti pentru a fi alaturi de noi pe topicul:

Eveniment Copilul.ro: De 10 ani alaturi de voi!

Totodata, nu uitati si de concursul nostru aniversar, aflat in plina desfasurare pe site – o serie de 5 provocari interesante pentru cei mai fideli utilizatori ai nostri, dar si pentru cei nou-veniti! Va invitam sa participati de dragul site-ului si al comunitatii frumoase din care faceti parte, chiar daca poate premiile nu vi se potrivesc. Iata provocarile care au inceput deja:

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre