Sfaturi pentru o petrecere de botez reusita

/ / Modificat: 2014-06-23
Sfaturi pentru o petrecere de botez reusita

Botezul, primul pas al copilului in lume

Sa aduci un copil pe lume este cel mai frumos lucru pe care il poti face. El devine intregul tau univers, cea mai importanta persoana din viata ta. Botezul este un simbol care marcheaza primul lui pas in lume, o frumoasa ceremonie prin care il intampini in viata si in familia ta.

Acest pas merita sa fie sarbatorit ca atare, de aceea parintii aleg sa continue ritualul religios cu o petrecere alaturi de familie, nasi si prieteni. Aceasta este o modalitate de a sarbatori o viata noua, traditia, familia si o ocazie de a te relaxa si bucura de timp cu familia si cu cel mic.

Primele intrebari legate de petrecerea de botez

Pe langa emotia si bucuria care insotesc acest fenomen unic, detaliile acordate oganizarii evenimentului sunt foarte importante.

Parintii incep sa se gandeasca la botez dupa ce copilul a implinit 3 luni, insa rezervarea unui local trebuie facuta din timp pentru a te asigura si a nu lasa lucrurile pe ultimul moment.

Cum facem sa avem o petrecere reusita, unde totul iese ca la carte si oaspetii se simt bine?

Avem cateva lucruri esentiale la care trebuie sa ne gandim cand vine vorba de ziua cea mare: sala, meniul, bauturile, cheltuielile, decoratiunile, tortul.

Locatia perfecta

Cea mai importanta intrebare ramane ce locatie sa alegi pentru botez, astfel incat sa impaci toate conditiile esentiale. De ce trebuie sa tii cont pentru a face alegerea cea mai buna? Trebuie sa alegi un local bine pozitionat in oras, intr-o zona accesibila si sigura, preferabil centrala, pentru a facilita accesul invitatilor.

Capacitatea salii trebuie sa fie adecvata numarului de invitati pentru a nu da nici senzatia de inghesuiala, nici de prea mult loc gol. Sala in sine trebuie sa fie frumoasa, sa iti placa si sa iti transmita o stare placuta si armonioasa, potrivita unei ocazii deosebite. Acest lucru poate fi influentat si de decoratiuni. Aici, lucrurile difera de la locatie la locatie.

Unele au decoratiunile incluse, altele te lasa sa le alegi, iar in unele locuri poti sa le aduci chiar tu. In functie de buget, poti alege varianta potrivita, insa pentru a reduce din cheltuieli, poti alege sa aduci singur decoratiunile sau le poti face chiar acasa.

Meniul si bauturile

Meniul si bauturile sunt alte alegeri foarte importante. Cel mai bine este sa optezi pentru un restaurant care te lasa sa iti alegi si personalizezi meniurile. De asemenea, trebuie sa tii cont de preferintele oaspetilor, sa asiguri si feluri de mancare fara carne, pentru vegetarieni, si sa oferi o diversitate cat mai mare pentru a te asigura ca fiecare va gasi ceva pe placul lui.

In ceea ce priveste bauturile, asigura-te ca ai multe sucuri, preferabil naturale, pentru ca fiind un botez, probabil vei avea multi invitati cu copii. Bauturile alcoolice se pot servi la bar sau la masa, in functie de restaurant. Pentru a nu ramane fara, discuta dinainte cu personalul restaurantului si asigura-te ca pot suplini cantitatea stabilita, in caz de nevoie.

Tortul

Tortul este vedeta culinara mult asteptata a petrecerii. Alege un tort deosebit si personalizeaza-l cum iti place! Poti alege atat ingredientele pentru a te asigura ca e delicious, dar si elementele ce tin de aspect: culori, topping, mesaj, forma, imagine. Il poti comanda in prealabil de la cofetarie sau chiar de la restaurantul pe care l-ai ales pentru petrecere.

In plus, daca vrei sa oferi o nota de originalitate petrecerii, poti avea un botez tematic, unde decoratiunile, invitatiile, tortul, prajiturile si orice alte elemente se pot transforma in functie de tema aleasa. Cele mai populare teme sunt cele din povesti, desene animate sau filme.

Oferta din partea Radisson Blu Hotel, Bucuresti

Botez-radisson

Pentru a-ti satisface toate nevoile si a-ti oferi petrecerea de botez perfecta, Radisson Blu Hotel, Bucuresti ti-a pregatit o oferta care acopera toate detaliile acestei zile unice din viata ta si a copilului tau.

Radisson Blu Hotel, Bucuresti iti ofera locatia perfecta pentru acest eveniment emotionant, o sala eleganta si spatioasa, unde iti poti invita intreaga familie si toti prietenii pentru a pretui aceste momente frumoase impreuna.

Ai de ales si intre meniuri si pachete de bauturi, pe care le poti personaliza dupa preferintele tale. Poti sa alegi dintr-o varietate delicioasa de arome si forme de torturi creative, inclusiv cu personaje din desene animate.

Si pentru ca vrem sa ai o experienta de neuitat, ai un specialist in evenimente la dispozitia ta, cu sarcina de a-ti organiza petrecerea. Poti sa iti concentrezi toata atentia pe acest moment frumos din viata familiei tale, in timp ce Radisson Blu Hotel, Bucuresti are grija de restul.

Bucura-te de aceasta sarbatoare plina de bucurie, in timp ce iti construiesti amintiri cu primii pasi ai copilului tau in lume.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Activitati distractive petrecere copii

Articole recomandate

Citeste si despre